Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κομιούνιτι Σίλντ: Το σήκωσε με Ζλάταν η Γιουνάιτεντ!

Κομιούνιτι Σίλντ: Το σήκωσε με Ζλάταν η Γιουνάιτεντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/8/2016 20:03
Με το πρώτο επίσημο γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (83’), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 2-1 την Λέστερ στο «Γουέμπλεϊ» και κατέκτησε το Κομιούνιτι Σίλντ για 21η φορά στην ιστορία της. Ο Λίνγκαρντ (32’) το άλλο γκολ, ισοφάρισαν προσωρινά με Βάρντι (52’) οι «αλεπούδες».

Η πρώτη κούπα της νέας σεζόν στην Αγγλία ανήκει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ζοζέ Μουρίνιο αλλά και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 2-1 την Λέστερ και κατέκτησαν το Κομιούνιτι Σίλντ (Σούπερ Καπ Αγγλίας) για 21η φορά στην ιστορία τους.

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι είχε δύο κλασικές ευκαιρίες με τον Οκαζάκι για να ανοίξει το σκορ στο 20ο λεπτό. Αρχικά ο Ντε Χέα απέκρουσε σε κόρνερ το πλασέ του Ιάπωνα, και εν συνεχεία ο άσος της Λέστερ πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γλίτωσε το γκολ και στο 32’ κατάφερε να σκοράρει στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία. Μάλιστα το γκολ ήταν εντυπωσιακό, αφού ο Λίνγκαρντ πέρασε από τέσσερις παίκτες της Λέστερ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σμάιχελ, «γράφοντας» το 1-0.

Η Λέστερ κατάφερε να απαντήσει στο ξεκίνημα της επανάληψης, καθώς στο 52’ ο Βάρνι επωφελήθηκε από το λάθος γύρισμα του Φελαϊνί και έφερε το σκορ στα ίσα. Στο 81’ ο Μούσα θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, αστοχώντας με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση.

Μάλιστα, δύο λεπτά μετά η Γιουνάιτεντ πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ, με τον Ιμπραΐμοβιτς να σκοράρει στο πρώτο του επίσημο ματς με τους «κόκκινους διαβόλους». Μετά από σέντρα του Βαλέντσια, ο Σουηδός πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας λογαριασμό με τη νέα του ομάδα. Οι «αλεπούδες» διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ αλλά και για επιθετικό φάουλ, ωστόσο το γκολ μέτρησε κανονικά και η εποχή Μουρίνιο ξεκίνησε με τίτλο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.