Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Προ των πυλών ο Ουζουνίδης, επιστρέφει ο Σαλίνο

Τρέχουν οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Προ των πυλών ο Ουζουνίδης, επιστρέφει ο Σαλίνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2016 17:32
Με τον Βίκτορ να θεωρείται παρελθόν και τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βρίσκεται προ των πυλών, ο Ολυμπιακός ξεκινά τις πρώτες αλλαγές στο ρόστερ, με τον Λεάντρο Σαλίνο να αναμένεται να πάρει τη θέση του Φιγκέιρας και τον Γιάννη Μανιάτη να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Σενάρια για Μανσιέν.

Ραγδαίες εξελίξεις φέρνει στον Ολυμπιακό ο ντροπιαστικός αποκλεισμός από την Χάποελ Μπερ Σεβά στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Βίκτορ Σάντσεθ είναι ο πρώτος που πληρώνει το μάρμαρο της αποτυχίας και η ανακοίνωση της αποχώρησης του από τον πάγκο των «ερυθρόλευκων» είναι θέμα χρόνου.

Μεγάλο φαβορί για τη θέση είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας εφόσον δεν υπάρξει στροφή της τελευταίας στιγμής προς ξένο τεχνικό.

Όσον αφορά το ρόστερ, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Λεάντρο Σαλίνο να επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά τις αποκαρδιωτικές εμφανίσεις του Φιγκέιρας. Ο Πορτογάλος θεωρείται ξένο σώμα και μένει να φανεί ο τρόπος που θα λυθεί η συνεργασία (έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο), με το πιο πιθανό σενάριο να είναι η παραχώρηση του με τη μορφή δανεισμού.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Μανιάτης βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ενώ αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για στροφή του Ολυμπιακού προς τον 28χρονο στόπερ της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μάικλ Μανσιέν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.