Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μανωλάς τριετίας στην ΑΕΚ

Μανωλάς τριετίας στην ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2016 17:13
Την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τον Λεβαδειακό ανακοίνωσε η ΑΕΚ, με τον Έλληνα αμυντικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο με την «Ένωση».

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Κώστας Μανωλάς. Ο γιός του Στέλιου Μανωλά ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της «Ένωσης» και έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 23χρονος αμυντικός (παίζει ως αριστερό μπακ και στόπερ) ξεκίνησε από τις ακαδημίες του «δικεφάλου» και στην συνέχεια πέρασε από διάφορες ομάδες όπως Θρασύβουλο, Χανιά, Κέρκυρα και Λεβαδειακό.

Ο ίδιος δήλωσε ευτυχισμένος που επιστρέφει στην ΑΕΚ, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Είμαι χαρούμενος, διότι επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον. Εχω ζήσει μέσα στην ΑΕΚ και έχω μνήμες από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ήρθα στην ομάδα με σκοπό να βοηθήσω και θα κάνω το καλύτερο, χωρίς να με «βαραίνει» το όνομα του πατέρα μου. Ο καθένας μας έχει τη δική του πορεία».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά που υπέγραψε τριετές συμβόλαιο.

Ο Κώστας Μανωλάς είναι γιος του μεγάλου αμυντικού της ΑΕΚ τις δεκαετίες ’80 και ’90 Στέλιου Μανωλά και γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου του 1993. Αρχισε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της ΑΕΚ, αλλά η επαγγελματική του καριέρα πέρασε σε Θρασύβουλο, Χανιά, Κέρκυρα και Λεβαδειακό. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα και του στόπερ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.