Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Μάντσεστερ Σίτι ο Ζέσους

Στην Μάντσεστερ Σίτι ο Ζέσους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2016 18:21
Την απόκτηση του Γκάμπριελ Ζέσους ανακοίνωσε η Μάντσεστερ Σίτι, με τον 19χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τους «πολίτες». Στα 32 εκατ. ευρώ το ποσό της μεταγραφής, από τον Ιανουάριο στην ομάδα ο ποδοσφαιριστής.

Συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση η Μάντσεστερ Σίτι. Μετά τη μεταγραφή του Λερόι Σανέ, οι «πολίτες» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γκάμπριελ Ζέσους από την Παλμέιρας.

Ο 19χρονος επιθετικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας και οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν δίπλα στον Νεϊμάρ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Τη φετινή σεζόν σημείωσε 11 γκολ και 3 ασίστ σε 14 παιχνίδια στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ενώ είχε και 4 γκολ σε 5 παιχνίδια στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Ζέσους υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, ενώ το ποσό της μεταγραφής αγγίζει τα 32 εκατ. ευρώ. Στα αξιοσημείωτα ότι ο ποδοσφαιριστής δεν θα ενισχύσει άμεσα την Σίτι, αφού θα παραμείνει στην Παλμέιρας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.