Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βίκτορ: «Μόνο η πρόκριση στο μυαλό μας»

Βίκτορ: «Μόνο η πρόκριση στο μυαλό μας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/8/2016 20:20
Ο Βίκτορ Σάντσεθ ξεκαθάρισε ότι στο μυαλό όλων δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από την πρόκριση κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά. «Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτή την πίεση» ανέφερε.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (3/8) την Χάποελ Μπερ Σεβά στο Ισραήλ, στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Βίκτορ Σάντσεθ δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του, τονίζοντας απλώς πως όλοι στην ομάδα δεν σκέφτονται τίποτα άλλο πέρα από την πρόκριση στα πλει-οφ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τα πλάνα του: «Εδώ δεν είναι το μέρος για να εξηγήσουμε το πως θα παίξουμε το αυριανό παιχνίδι. Η εντύπωση που έχουμε για την Χάποελ, είναι ότι πρόκειται για μία ομάδα πολύ καλά οργανωμένη στην τακτική της, καλή στις στατικές φάσεις και στις αντεπιθέσεις. Είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Θέλουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Έχουμε πολύ καλή άποψη για τον αντίπαλό μας και τον σεβόμαστε όπως κάναμε και στο πρώτο παιχνίδι».

Για τις απουσίες παικτών όπως ο Κασάμι και ο Ντουρμάζ: «Είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Όπως όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να παίξουν ή να βρεθούν γενικά στην αποστολή».

Για την πίεση και την ψυχολογία της ομάδας του: «Όπως είπε και πριν ο Λούκα υπάρχει πάντα η πίεση. Οι παίκτες είναι πάντα έτοιμοι να τη διαχειριστούν. Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια πίεση. Είμαστε μία ομάδα που μας αρέσει πάντα να κερδίζουμε και όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά να παίζουμε και ωραίο ποδόσφαιρο».

Για το ενδεχόμενο αποκλεισμού: «Εμείς δουλεύουμε και έχουμε προετοιμαστεί για την πρόκριση. Για να περάσουμε. Δεν έχουμε τίποτε άλλο στο μυαλό μας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.