Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το παλεύει για Λουκάκου η Τσέλσι

Το παλεύει για Λουκάκου η Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/7/2016 01:30
Για την απόκτηση του Ρομέλου Λουκάκου φέρεται ότι ενδιαφέρεται η Τσέλσι. Σύμφωνα με τη «Mirror» η Έβερτον απέρριψε πρόταση ύψους 67 εκατ. ευρώ για τον Βέλγο επιθετικό, ωστόσο οι «μπλε» βασίζονται στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τα «ζαχαρωτά».

Ο Ρομέλου Λουκάκου είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την Έβερτον το φετινό καλοκαίρι και σύμφωνα με τη «Mirror», ο πιο πιθανός προορισμός του είναι η Τσέλσι.

Σε σημερινό (30/7) της δημοσίευμα, η αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι τα «ζαχαρωτά» απέρριψαν πρόταση των «μπλε» ύψους 67 εκατ. ευρώ, αφού κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή στα 89 εκατ. ευρώ (75 εκατ. λίρες).

Όπως γίνεται αντιληπτό, η διαφορά στο οικονομικό είναι μεγάλη, ωστόσο το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι της Τσέλσι βασίζονται στην επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ελπίζοντας ότι αυτό θα παίξει το ρόλο του προκειμένου η Έβερτον να ρίξει τις απαιτήσεις της...

Ο 23χρονος σημείωσε 25 γκολ και 7 ασίστ σε 46 συμμετοχές την περασμένη σεζόν και μένει να φανεί αν μια πιθανή μεταγραφή του με προορισμό την Τσέλσι θα φέρει την αποχώρηση του Ντιέγκο Κόστα από το «Στάμφορντ Μπριτζ». Παρότι ο Αντόνιο Κόντε διέψευσε το ενδεχόμενο αποχώρησης του πολιτογραφημένου Ισπανού φορ, τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ατλέτικο συνεχίζουν να φιγουράρουν στον ισπανικό Τύπο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.