Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Μπήκε σε… περιπέτειες ο Ολυμπιακός

Προκρ. Τσάμπιονς Λιγκ: Μπήκε σε… περιπέτειες ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2016 23:49
Ο Ολυμπιακός ήταν απογοητευτικός απέναντι στη Χάποελ Μπερ Σεβά και το τελικό 0-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» αφήνει όλα τα σενάρια ανοιχτά ενόψει της ρεβάνς στο Ισραήλ. Ηχηρές αποδοκιμασίες από τον κόσμο.

Σε… περιπέτειες μπαίνει ο Ολυμπιακός όσον αφορά την πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» «κόλλησαν» στο 0-0 με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και όλα θα κριθούν στο Ισραήλ. Το μόνο… θετικό για την ομάδα του Βίκτορ είναι το γεγονός ότι κράτησε το μηδέν και πλέον προκρίνεται και με ισοπαλία 1-1, 2-2 κοκ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, όντας ανέτοιμοι για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Οι Πειραιώτες είχαν την κατοχή, ωστόσο αδυνατούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Χάποελ, που έβγαζε επικίνδυνες φάσεις στις αντεπιθέσεις. Οι δύο ομάδες είχαν από μια σπουδαία φάση στα τελευταία λεπτά και το τελικό 0-0 αναγκάζει τον Ολυμπιακό να τα δώσει όλα για την πρόκριση στην… έρημο της Μπερ Σεβά.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιχείρησαν από τα πρώτα λεπτά να πιέσουν και να ψάξουν ένα γρήγορο γκολ, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η ομάδα του Βίκτορ δεν βρήκε τη λύση στο σύστημα των Ισραηλινών με τρεις αμυντικούς και φάνηκε απειλητικός μόνο για πέντε λεπτά, στο διάστημα 20-25. Στο 20’ και στο 22’ ο Γκόρερ απομάκρυνε τα σουτ του Φορτούνη, ενώ στο 24’ ο Σεμπά δεν κατάφερε να ευστοχήσει από πλεονεκτική θέση.

Η συνέχεια άνηκε στην Χάποελ, η οποία κέρδισε μέτρα και αν ήταν πιο προσεκτική, θα μπορούσε να πετύχει ένα γκολ μέχρι το ημίχρονο. Η πρώτη της καλή στιγμή ήρθε μόλις στο 2’, με τον Νουακέμε να κλέβει από τον Φιγκέιρας και να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ, ωστόσο στη συνέχεια άνοιξε αρκετά τη μπάλα και δεν κατάφερε να απειλήσει. Εξίσου επικίνδυνη φάση ήταν αυτή το 38’, με τον Μπότια να κόβει σωτήρια το σουτ του Μπρουν από τη μικρή περιοχή.

Ένα λεπτό μετά, ο Ντα Κόστα πήρε τη θέση του τραυματία Σιόβα, που ένιωθε ενοχλήσεις από το 35’. Το 0-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο και οι πρώτες αποδοκιμασίες ήταν γεγονός…. Η εικόνα του αγώνα όμως δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, παρότι ο Βίκτορ έκλεισε τις αλλαγές στο 63’ (Τσόρι και Μπουχαλάκης αντί Ντουρμάζ και Μανιάτη). Η πρώτη τελική εντός εστίας για τους «ερυθρόλευκους» στο δεύτερο μέρος ήταν στο 72' με ένα σουτ του Φορτούνη, που απόκρουσε ο Γκόρες.

Οι πρωταθλητές συνέχιζαν να βγάζουν πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων, ενώ εμφάνιζαν κενά και στην άμυνα. Στο 83’ μάλιστα, ο Ράντι πέρασε εξαιρετική κάθετη για τον Μπρουν, όμως αυτός δεν κατέβασε καλά τη μπάλα και δεν μπόρεσε να βρεθεί απέναντι από τον Καπίνο. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 89’, με τον Μιλιβόγιεβιτς να παίζει το 1-2 με τον Σεμπά και να επιχειρεί το σουτ, αναγκάζοντας τον Γκόρες να διώξει με τα ακροδάχτυλα.

Σωτήρια επέμβαση πραγματοποίησε και ο Καπίνο, κρατώντας το μηδέν σε σουτ του Νουακέμε στο 90+1’. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο κόσμος αποδοκίμασε την ομάδα του Βίκτορ, που πλέον καλείται να πάρει την πρόκριση στο Ισραήλ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.