Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: Στη Λεωφόρο ο ΠΑΣ με Άλκμααρ

Οριστικό: Στη Λεωφόρο ο ΠΑΣ με Άλκμααρ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2016 15:35
Οριστικά στη Λεωφόρο θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα την Αλκμάαρ στις 4 Αυγούστου για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου και όχι στους «Ζωσιμάδες» θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα την Άλκμααρ στη ρεβάνς των δύο ομάδων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ αναγκάστηκαν να ψάξουν για έδρα, καθώς οι «Ζωσιμάδες» δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της UEFA για την διεξαγωγή του αγώνα, που είναι προγραμματισμένος στις 4 Αυγούστου. Τελικά οι Γιαννιώτες θα αγωνιστούν στη Λεωφόρο, με τον Παναθηναϊκό να ανάβει το «πράσινο φως», καθώς την ίδια μέρα οι «πράσινοι» θα παίζουν εκτός έδρας με την ΑΙΚ.

Παράλληλα, ο ΠΑΣ ευχαρίστησε την ΠΑΕ Παναιτωλικός και τον Φώτη Κωστούλα για τη θετική ανταπόκριση στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα στο Αγρίνιο.

Η ανακοίνωση:


«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει πως ο επαναληπτικός αγώνας της ομάδας μας με την Άλκμααρ για την 3 Φάση του Europa League θα διεξαχθεί στο Γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης» στις 04/08/2016.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για το πνεύμα αλληλεγγύης που επέδειξε συναινώντας στον ορισμό του γηπέδου της από την UEFA ως έδρα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στον αγώνα με την Άλκμααρ.

Τέλος, ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και προσωπικά τον κο Φώτη Κωστούλα για την θετική ανταπόκριση του στο ενδεχόμενο διεξαγωγής του αγώνα στο γήπεδο του Αγρινίου, στην περίπτωση που επιτρεπόταν από τη διοργανώτρια αρχή η διεξαγωγή του αγώνα εκτός Αθήνας, δηλαδή σε διαφορετική πόλη από αυτήν που είχε αρχικά ορισθεί»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.