Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντε Λαουρέντις: «Δεν έχω να πω κάτι με τον Καβάνι»

Ντε Λαουρέντις: «Δεν έχω να πω κάτι με τον Καβάνι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/6/2013 21:23
Σε ρήξη οδηγείται η σχέση του Έντινσον Καβάνι με τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, καθώς ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» αρνήθηκε να έρθει σε συζητήσεις με τον Ουρουγουανό, τονίζοντας πως θα περιμένει απλά κάποια πρόταση που θα καλύπτει τη ρήτρα του για να τον παραχωρήσει.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος επιθετικός ζήτησε από τον ντε Λαουρέντις να έρθουν σε επαφή ώστε να συζητήσουν για το μέλλον του στην ομάδα. Ωστόσο ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου τόνισε πως δεν υπάρχει λόγος να έρθουν σε τετ-α-τετ, ξεκαθαρίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής δεν πρόκειται να αποχωρήσει εάν κάποια ομάδα δεν καλύψει την ρήτρα του ύψους 63 εκατ. ευρώ:

«Δεν έχω να πω κάτι μαζί του. Αν θέλει κάποια ομάδα να τον αποκτήσει, ας δώσει τα 63 εκατ. ευρώ που ζητάμε και θα τον πάρει. Ο Έντινσον θα φύγει μόνο αν κάποια ομάδα καλύψει τη ρήτρα του».

Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως η μοναδική ομάδα που τον έχει κάνει πρόταση για τον ποδοσφαιριστή είναι η Μάντσεστερ Σίτι:

«Η μόνη συνάντηση που είχα ήταν με ανθρώπους της Μάντσεστερ Σϊτι, ωστόσο η προσφορά τους ήταν πολύ μικρή» τόνισε ο Ντε Λαουρέντις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.