Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική τεσσάρα της Ντόρτμουντ σε Γιουνάιτεντ (video)

Φιλική τεσσάρα της Ντόρτμουντ σε Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/7/2016 17:35
Η Ντόρτμουντ νίκησε με 4-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε διεθνές φιλικό στην Σανγκάι, έχοντας σκόρερ τους Κάστρο (2), Ομπαμεγιάνγκ και Ντεμπελέ. Σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του ο Μχιταριάν.

Η Ντόρτμουντ υποχρέωσε τον Ζοζέ Μουρίνιο στην πρώτη του βαριά ήττα –έστω και σε φιλικό ματς- στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Βεστφαλοί κέρδισαν με 4-1 τους «κόκκινους διαβόλους» σε φιλικό παιχνίδι στην Σανγκάι, με τους δύο προπονητές να προχωρούν σε αρκετές δοκιμές προσώπων.

Οι Βεστφαλοί, που δεν είχαν στη σύνθεση τους τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μάριο Γκέτσε και Αντρέ Σούρλε, ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ από την πλευρά της, η Γιουνάιτεντ, δεν είχε στην αποστολή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Κάστρο άνοιξε το σκορ 19ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια στην άμυνα των «κόκκινων διαβόλων», ενώ στο 35’ ο Ομπαμεγιάνγκ «έγραψε» το 2-0 από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Το πιο ωραίο γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Ουσμάν Ντεμπελέ στο 57’. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός άδειασε δύο παίκτες και με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ρομέρο.

Δύο λεπτά μετά, ο πρώην Βεστφαλός, Χένρικ Μχιταριάν σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του, μειώνοντας σε 3-1, όμως στο 86’ ο Κάστρο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1 με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή.

Μάν. Γιουνάιτεντ: Τζόνστοουν (46' Ρομέρο), Βαλένσια (75' Αντρέας Περέιρα), Μπεγί, Φιλ Τζόουνς (46' Ρόχο), Σο, Μπλιντ (66' ΜακΝερ), Αντέρ Ερέρα, Μάτα, Μχιταριάν (66' Γιανουζάι), Λίνγκαρντ (46' Άσλεϊ Γιανγκ), Ντεπάι (46' Ράσφορντ).

Ντόρτμουντ: Βάιντενφελερ, Πάσλακ (46' Λάρσεν), Παπασταθόπουλος (62' Μπάρτρα), Σβεν Μπέντερ (62' Μερίνο), Σμέλτσερ (64' Μπούρνιτς), Ρόντε (64' Νουρί Σαχίν), Γκονσάλο Κάστρο, Καγκάουα (63' Λάιτνερ), Αντριάν Ράμος (63' Εμρέ Μορ), Ντεμπελέ (65' Χόμπερ), Ομπαμεγιάνγκ (65' Πούλισιτς).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.