Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλικός περίπατος για Παναθηναϊκό

Φιλικός περίπατος για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2016 23:44
Έτοιμος για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν έδειξε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» πήραν εμφατική φιλική νίκη με 4-0 επί της Τσβόλε στη Λεωφόρο, δείχνοντας ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο. Γκολάρες από Λεντέσμα (27’) και Γουακάσο (40’), Λουντ (37’) και Μπεργκ (67’) τα άλλα γκολ.

Στη πρόβα τζενεράλε ενόψει των προκριματικών του Γιουρόπα Λιγκ, ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 4-0 την Τσβόλε στη Λεωφόρο, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Οι «πράσινοι» δεν απειλήθηκαν σχεδόν σε κανένα σημείο, έβγαλαν ωραίες συνεργασίες και πέτυχαν όμορφα γκολ.

Ο αγώνας δεν είχε καλό ρυθμό στο πρώτο 20λεπτο, ωστόσο στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός. Το 1-0 ήρθε στο 27’, με τον Λεντέσμα να ανοίγει το σκορ με τρομερό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή. Δέκα λεπτά μετά, Ζέκα, Ιμπάρμπο και Χουλτ συνεργάστηκαν εξαιρετικά, με τον τελευταίο να βρίσκει τον Λουντ και τον Φινλανδό να σκοράρει με αριστερό σουτ.

Στο 39’ ο Μπέργκ αστόχησε σε τετ-α-τετ όμως ένα λεπτό μετά ο Γουακάσο πέτυχε ένα τρομερό γκολ, με απίθανο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Στο 45’ ο Μπέργκ έχασε νέα ευκαιρία για να χριστεί σκόρερ, στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Στραματσιόνι πέρασε στο ματς τους Μπουμάλ, Μολέδο και Βιγιαφάνιες, αντί των Γουακάσο, Ιμπάρμπο και Κουτρουμπή. Ο Βιγιαφάνες μπήκε κατευθείαν στο κλίμα του ματς αφού τρία λεπτά μετά την είσοδο του (67’) έβγαλε τον Μπέργκ σε θέση τετ-α-τετ και ο Σουηδός δεν αστόχησε, «γράφοντας» το 4-0.

Στο 72’ ο Βιγιαφάνες έβγαλε ξανά τον Μπέργκ σε θέση βολής, όμως ο Σουηδός προτίμησε να δώσει στον Μπουμάλ και η ευκαιρία χάθηκε. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά στα υπόλοιπα λεπτά, με τον Παναθηναϊκό να μην απειλείται σε κανένα σημείο από τους Ολλανδούς. Το 4-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και οι «πράσινοι» έδειξαν έτοιμοι ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα με ΑΪΚ ή Γιουρόπα.

Παναθηναϊκός: Στίλ (83' Ο.Βλαχοδήμος), Μέστο (73' Νούνο Ρέις), Ιβάνοφ, Κουτρουμπής (64' Μολέδο), Χούλτ (73' Νάνο), Ζέκα (74' Στάικος), Λούντ, Λεντέσμα (79' Βλαχοδήμος), Γουακάσο (64' Μπουμάλ), Ιμπάρμπο (64' Βιγιαφάνιες), Μπέργκ

Τσβόλε: Φαν ντερ Χαρτ, Φαν Πόλεν, Φαν ντερ Πάβερτ, Μαρσέλις, Σάιμακ, Μόκαρτ, Άχαμπαρ, Μένινγκ, Μπράμα, Εϊζίμπουε, Βάντερνταμ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.