Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άνετα η ΑΕΚ στην πρόβα τζενεράλε

Άνετα η ΑΕΚ στην πρόβα τζενεράλε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2016 22:51
Η ΑΕΚ, στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Σεντ Ετιέν, κέρδισε εύκολα με 2-0 τον Απόλλωνα Λεμεσού, δημιουργώντας ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Σκόρερ οι Πέκχαρντ και Τζανετόπουλος -έπαιξε στα τελευταία λεπτά ο Αλμέιδα.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η ΑΕΚ στο φιλικό απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Η «Ένωση» δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και πήρε τη νίκη με 2-0, ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι δεν είχε το… εύκολο γκολ. Γι’ αυτό το λόγο αποκτήθηκε βέβαια ο Ούγκο Αλμέιδα, ο οποίος μπήκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα και έδειξε ορεξάτος. Παρόλα αυτά ο Πορτογάλος είναι ακόμα ανέτοιμος και όλα δείχνουν ότι ο Πέκχαρντ θα πάρει φανέλα βασικού απέναντι στους Γάλλους.

Ο Τσέχος φορ άνοιξε το σκορ στο 12ο λεπτό με κοντινό σουτ, ύστερα από ασίστ και όμορφη ενέργεια του Βάργκας. Πέκχαρτ (19’) και Γιόχανσον (32’) είχαν ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και η πρώτη της καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ήρθε στο 66’, με τον Γκολτς να διώχνει σε κόρνερ το απευθείας φάουλ του Μπακασέτα. Οχτώ λεπτά μετά ο Μάνταλος δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά με το κεφάλι, ενώ στο 75’ ο Γκολτς έδιωξε σωτήρια την προβολή του Αραβίδη. Στο 80’ το πλασέ του Πλατέλλα δεν ήταν καλό όμως στο 86’ ο Τζανετόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Στεφάνου και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΕΚ (Κετσπάγια): Ανέστης, Γκάλο (Μπακάκης 81'), Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι (Λαμπρόπουλος 78'), Ντιντάκ (Ντίας 72'), Γιόχανσον (Τζανεόπουλος 81'), Σιμόες (Γαλανόπουλος 71'), Βάργκας (Μπακασέτας 58'), Μάνταλος (Αλμέιδα 75'), Μπαρμπόζα (Πλατέλλας 71'), Πέκχαρτ (Αραβίδης 63').

ΆΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ (Θεοδωρίδης): Γκολτς (Στεφάνου 76'), Πούλχακ (Τζιτζικαλάκης 56'), Τομάς, Μενέντες, Θεοφίλου, Παχίπης (Παναγή 67'), Κυριάκου (Χριστοδούλου 77'), Μαρτσάκης, Πεντρέσκου (Φράγκου 55'), Αντωνίου, Κύπρου (Σκουρτάι 62').

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.