Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζήτησε μεταγραφή ο Σανέ, ανοίγει ο δρόμος για Σίτι!

Ζήτησε μεταγραφή ο Σανέ, ανοίγει ο δρόμος για Σίτι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/7/2016 00:48
Ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Κρίστιαν Χέιντελ αποκάλυψε ότι ο Λερόι Σανέ ζήτησε μεταγραφή, βάζοντας… φωτιά στα σενάρια που θέλουν τον διεθνή Γερμανό επιθετικό να συνεχίζει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Βαλίτσες για Αγγλία φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Λερόι Σανέ. Όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της Σάλκε, Κρίστιαν Χέιντελ, ο 20χρονος διεθνής επιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από τους «βασιλικούς μπλε» και πλέον ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του στην Μάντσεστερ Σίτι.

«Ο Λερόι μας το ξεκαθάρισε ότι θέλει να φύγει αυτό το καλοκαίρι. Θα συναινέσουμε σε μια μεταγραφή, εφόσον ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Σάλκε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χέιντελ. Όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Σίτι θα προσφέρει στην Σάλκε ένα ποσό της τάξεως των 50 εκατ. ευρώ, ενώ ο Γερμανός άσος θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 6 εκατ. ευρώ.

Ο Σανέ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου (έχει καταγωγή από Σενεγάλη), μετρώντας 8 γκολ και 6 ασίστ σε 33 παιχνίδια την περασμένη σεζόν στην Μπουντεσλίγκα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.