Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Σούπερ Λιγκ: Η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2016 19:58
Δεν προέκυψε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα της νέας Σούπερ Λιγκ, που είναι προγραμματισμένη για τις 20 Αυγούστου. Ολυμπιακός-Αστέρας, ΑΕΚ-Παναιτωλικός, Πλατανιάς-Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν - από την 6η αγωνιστική τα ντέρμπι.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/7) η κλήρωσης της Σούπερ Λίγκ για τη σεζόν 2016-17. Η σέντρα θα γίνει στις 20 Αυγούστου ενώ για την πρώτη αγωνιστική δεν προέκυψε κάποιο μεγάλο ντέρμπι.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την υπεράσπιση του τίτλου του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, τον οποίο υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εντός έδρας παιχνίδι και για την Κυπελλούχο ΑΕΚ, που υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην έδρα του Πλατανιά, ενώ ο ΠΑΟΚ θα πάει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό.

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν θα γίνει την 6η αγωνιστική ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ενώ το «αιώνιο» ντέρμπι είναι προγραμματισμένο για την 10η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στα αξιοσημείωτα πως οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν όλα τα ντέρμπι του 1ου γύρου εντός έδρας (6η αγωνιστική με ΑΕΚ, 8η με ΠΑΟΚ, 10η με Παναθηναϊκό).

1η αγωνιστική:


Κέρκυρα - Ατρόμητος
Ηρακλής - Ξάνθη
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ
ΑΕΛ - Βέροια
ΑΕΚ - Παναιτωλικός
Πλατανιάς - Παναθηναϊκός
Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα

Όλα τα ντέρμπι του πρώτου γύρου:


6η αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΑΕΚ
8η αγωνιστική: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
9η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
10η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
11η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΑΕΚ
13η αγωνιστική: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.