Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Βίλμοτς από την Εθνική Βελγίου

Τέλος ο Βίλμοτς από την Εθνική Βελγίου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/7/2016 18:32
Παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Βελγίου αποτελεί ο Μαρκ Βίλμοτς μετά την αποτυχία των «κόκκινων διαβόλων» στο Euro 2016.

Σε νέα εποχή ετοιμάζεται να μπει η Εθνική Βελγίου εν όψει των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη και με την Εθνική Ελλάδας. Η βελγική ομοσπονδία ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Μαρκ Βίλμοτς μετά την κακή πορεία της ομάδας στο Euro 2016 και πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του.

Στον 47χρονο χρεώνεται το γεγονός ότι δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το πλούσιο ατομικό ταλέντο των Βέλγων ποδοσφαιριστών και να φτιάξει μια δεμένη ομάδα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκαν με σκορ 3-1 από την Ουαλία, παρότι είχαν πάρει το προβάδισμα.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του, στην βελγική ομοσπονδία υποστηρίζουν απλώς ότι αναζητούν έναν έμπειρο προπονητή που να έχει παρουσιάσει έργο σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Κάποια δημοσιεύματα αναφέρουν τον Λουίς Φαν Χαάλ ως πιθανό υποψήφιο, ωστόσο υποστηρίζουν ότι η περίπτωση του είναι αρκετά δύσκολη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.