Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πληθαίνουν τα σενάρια για το… Πογκ-μπαμ!

Πληθαίνουν τα σενάρια για το… Πογκ-μπαμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/7/2016 22:18
Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Πολ Πογκμπά έναντι του ποσού ρεκόρ των 120 εκατ. ευρώ. Το «Sky Sports» υποστηρίζει ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, ενώ το BEIN Sports αναφέρει ότι υπάρχει οριστική συμφωνία με την Γιουβέντους.

Μετά τους Ιμπραΐμοβιτς και Μχιταριάν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα με την απόκτηση του Πολ Πογκμπά. Όπως αναφέρει το έγκυρο «Sky Sports», οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις και οι «κόκκινοι διάβολοι» φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν το ποσό-ρεκόρ των 120 εκατ. ευρώ.

Φυσικά εφόσον υπάρξει συμφωνία, θα μιλάμε για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι η Γιουνάιτεντ έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Γάλλο μέσο για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 13 εκατ. ευρώ.

Δημοσιογράφος του BEIN Sports πάει πιο μπροστά το θέμα, τονίζοντας πως οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια και πως τα συμβόλαια έχουν ήδη ετοιμαστεί. Ο χρόνος θα δείξει αν όλα αυτά ευσταθούν, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί και το φερόμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον ποδοσφαιριστή. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Euro 2016 αφού η Γαλλία θα δώσει το «παρών» στον τελικό της διοργάνωσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.