Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προβλημάτισε στο πρώτο φιλικό ο Παναθηναϊκός

Προβλημάτισε στο πρώτο φιλικό ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/7/2016 21:33
Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε στο ανασταλτικό κομμάτι και αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με την Αλεμάνια Άαχεν, επιστρέφοντας από το 0-2 χάρη σε τέρματα των Λουντ (29’) και Βιγιαφάνες (61’).

Το πρώτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους έδωσε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παίζοντας με αρκετούς νεαρούς, αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη γερμανική Αλεμάνια Άαχεν (ομάδα 4ης κατηγορίας), δείχνοντας ότι έχει αρκετή δουλειά μπροστά του.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι παρέταξε κάτω από τα δοκάρια τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, τους Μέστο, Ιβανόφ, Ευαγγέλου και Χουχούμη στην άμυνα ενώ ρόλο εξαριού είχε ο Κουτρουμπής. Οι τρεις της μεσαίας γραμμής ήταν οι Ζέκα, Λουντ και Βλαχοδήμος και οι δυο στην επίθεση οι Βιγιαφάνιες, Λέτο.

Οι «πράσινοι» μπήκαν μουδιασμένα στο ματς και βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Η Άαχεν εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα του «τριφυλλιού» στην άμυνα και ο Φεζουλάχου σκόραρε δύο φορές (4’, 20’).

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαντήσει και στο 29’ μείωσε το σκορ σε 2-1. Ο Βιγιαφάνες έκανε την κάθετη πάσα στον Λουντ, αυτός βρέθηκε εντός περιοχής και σούταρε εύστοχα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τον Μέστο, ο οποίος αστόχησε με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Αντρέα Στραματσόνι πέρασε στο ματς τους Κοτσόλη, Αμπέντ και Μπουμάλ αντί των Ο. Βλαχοδήμου, Π. Βλαχοδήμου και Λέτο. Οι «πράσινοι» πατούσαν καλύτερα στο δεύτερο μέρος, όμως η έλλειψη καθαρού φορ ήταν εμφανή. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61’, με σουτ του Βιγιαφάνες μέσα από την περιοχή.

Ο ρυθμός έπεσε αισθητά στη συνέχεια, ενώ ο Στραματσιόνι προχώρησε σε νέες αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς τους Χατζηγιοβάννη, Στάικο, Μπίκο και τον Ο. Βλαχοδήμο, ο οποίος πήρε ξανά τη θέση του τραυματία Κοτσόλη. Η μοναδική αξιόλογη φάση μέχρι το φινάλε ήρθε στο 76’, με τον Ζέκα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι με πλασέ εντός περιοχής.

Μετά το παιχνίδι ο Αντρέα Στραματσιόνι δήλωσε: «Ήθελα να παίξουμε γρήγορα ένα φιλικό. Πρέπει να δουλέψουμε καλά αμέσως, γιατί δεν έχουμε πολύ. Ήταν ένα καλό τεστ, γιατί βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αντιδράσαμε. Δουλεύουμε καλά, αλλά τώρα δεν είχαμε κλασικό επιθετικό. Το ξέραμε και προσπαθήσαμε να παίξουμε με παίκτες που έρχονται από τα χαφ, για αυτό παίξαμε με βαθιές μπαλιές».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.