Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στα πράσινα ο Χουλτ

Στα πράσινα ο Χουλτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/6/2016 21:13
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα για τα επόμενα τρία χρόνια ο Νίκλας Χουλτ όπως ανακοίνωσε η «πράσινη» ΠΑΕ.

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Νίκλας Χουλτ στον Παναθηναϊκό. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και αναμένεται να αναχωρήσει άμεσα για την Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι «πράσινοι» συμφώνησαν να καταβάλουν στη Νις ένα ποσό της τάξεως των 300 χιλιάδων ευρώ και ο 26χρονος μέσος (αγωνίζεται και ως αριστερός μπακ) είναι και επίσημα παίκτης του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:


Στα πράσινα ο Χουλτ
«Υπέγραψε σήμερα το τριετές συμβόλαιό του με το «τριφύλλι» ο Σουηδός ποδοσφαιριστής.

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2019 και τον καλωσορίζουμε στην «πράσινη» οικογένεια.

Ο Μπο Νίκλας Χουλτ -όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του- γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου του 1990 στην πόλη Βέρναμο της Σουηδίας. Έκανε ντεμπούτο στην ομάδα της γενέτειράς του, το 2008 και, μετά από 20 ματς, την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στην Έλφσμποργκ. Εκεί, παρέμεινε για μια πενταετία, έχοντας 92 εμφανίσεις και 11 τέρματα, για να μετακομίσει το 2014 στη Νις, μετρώντας 45 συμμετοχές και δύο γκολ έκτοτε.

Ο Χουλτ είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του τέσσερις φορές, σε επίπεδο Εθνικής Ανδρών, ενώ παράλληλα έχει περάσει προηγουμένως από τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της Σουηδίας
».

«Πρωτάθλημα και πορεία στην Ευρώπη»


Στα πράσινα ο Χουλτ
Μετά τις υπογραφές, ο Νίκλας Χουλτ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το νέο του επαγγελματικό περιβάλλον, τη… σύνδεσή του με το «τριφύλλι» και τον αριθμό 13.

Ο Παναθηναϊκός έχει μια μακρά και καλή παράδοση σε ότι αφορά στους παίκτες από την Σκανδιναβία, με τον Μπεργκ να είναι το τελευταίο… παράδειγμα. Τι προσδοκάς από αυτή τη συνεργασία;

«Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα τόσο μεγάλο Σύλλογο. Φυσικά και γνωρίζω για αυτή την “ιδιαίτερη” σχέση του Παναθηναϊκού με την Σκανδιναβία και φυσικά θα ήθελα να βάλω κι εγώ ένα “λιθαράκι” στο να συνεχιστεί η παράδοση…».

Έχεις μια ιδιαίτερη σχέση με το νούμερο 13, το οποίο είναι απόλυτα συνυφασμένο με τον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του και ένας καλός λόγος για να σε… λατρέψουν! Θα ήθελες να τους στείλεις ένα μήνυμα;

«Τι να πω, ίσως και είναι το… κάρμα μου να με ακολουθεί αυτό το νούμερο! Οι πολλές δηλώσεις δεν μου αρέσουν, θεωρώ ότι εγώ και οι συμπαίκτες μου πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να προπονούμαστε σκληρά και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας. Πάντως, πρέπει να πω πως ανυπομονώ να παίξω για τους οπαδούς μας, έχω ακούσει ότι είναι οι καλύτεροι εδώ στην Ελλάδα!».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, πως θα σκιαγραφούσες το προφίλ σου; Ποια είναι τα δυνατά στοιχεία του παιχνιδιού και που θεωρείς ότι μπορείς να αποδίδεις καλύτερα αυτά για τα οποία σε επέλεξε ο Αντρεά Στραματσόνι;

«Καταρχήν, θέλω να δικαιώσω όχι μόνο τον προπονητή μου αλλά κι όλους όσοι με εμπιστεύθηκαν. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τα… μυστικά μου (σ.σ. γέλια), παρά μόνο να σας πως ότι είμαι αριστεροπόδαρος, παίζω σε όλη την πλευρά και τα μεγάλα μου προσόντα θα έλεγα ότι είναι πως έχω πολύ ταχύτητα αλλά και αρκετές φυσικές δυνάμεις».

Τρίτη μεταγραφή στην καριέρα σου, μετά τις Έλφσμποργκ και Νις, προφανώς με την ελπίδα να αποδειχτεί η… καλύτερη. Με τι θα είσαι ικανοποιημένος στο τέλος της χρονιάς;

«Υπέγραψα στον Παναθηναϊκό γιατί θεωρώ πως είναι η σωστή κίνηση αυτή την στιγμή για την καριέρα μου. Ελπίζω ότι, στο τέλος της χρονιάς, θα δικαιωθώ για αυτή μου την απόφαση! Φυσικά και θέλω να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα πάνω απ’ όλα, αλλά και να τα πάμε καλά στην Ευρώπη είναι εξίσου σημαντικό… Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος Σύλλογος και ξέρω πως, αν τα πάω καλά εδώ, θα έχω την δυνατότητα να επιστρέψω στην εθνική Σουηδίας».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.