Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: «Σόου»... από τα λίγα στο «Βικελίδης»

Σούπερ Λιγκ: «Σόου»... από τα λίγα στο «Βικελίδης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2013 22:30
Το έλα να δεις έγινε δια χειρός του Τάσου Κάκου στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα Άρης- ΑΕΚ, με τον Κερκυραίο διαιτητή να αποβάλει δύο παίκτες από κάθε ομάδα, πριν ο Πετρόπουλος ισοφαρίσει σε 1-1 στο 96’ με γκολ-οφσάιντ το τέρμα του Αγκάνθο στο 84’.

Η αρχή έγινε στο 81’ όταν και ο Πουλίδο του Άρη έριξε αγκωνιά εκτός φάσης στον Τσούπρο της ΑΕΚ, με τον διαιτητή να αποβάλει και τους δύο ποδοσφαιριστές. Τρία λεπτά μετά ακολούθησε το γκολ του Άρη, με τον Αγκάνθο να σκοράρει και να σηκώνει ύστερα την μπλούζα με μήνυμα για τον αδικοχαμένο Άγγελο Τσιπούρα. Ωστόσο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Κάκο ο οποίος έβγαλε την δεύτερη κίτρινη στον ποδοσφαιριστή των «κίτρινων», με τον Ισπανό να φεύγει εκνευρισμένος.

Ωστόσο το… σόου δεν τελείωσε καθώς στο 90’ ο Βλάχος πήρε δεύτερη κίτρινη για κοντρόλ με το χέρι, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πετρόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 για την ΑΕΚ με κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή, ωστόσο βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ.

Αυτό ήταν και το όλο «ζουμί» του παιχνιδιού ,το οποίο δεν περιείχε τίποτα άλλο παρά δύο αγχωμένες ομάδες που είχαν ως πρώτο μέλημα να μην δεχθούν το γκολ, με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν καθόλου ευκαιρίες, παρά μόνο λάθη σχεδόν σε κάθε φάση καθώς και αρκετές σκληρές μονομαχίες που έκοβαν τον όποιο ρυθμό του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις


Αρης : Βελλίδης, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Γιαννίτσης, Κοέλιο (77’ Ζαραδούκας), Οικονομόπουλος, Παπαστεριανός, Καραγιάννης, Σουνάς (57’ Διαμαντάκος), Γιαννιώτας (84’ Παντίδος), Αγκάνθο

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Τσούπρος, Βλάχος, Μητρόπουλος, Ρίκκα (88’ Παυλής), Κορδέρο, Γκερέιρο (61’ Καραλής), Φούντας (75’ Κατίδης), Πετρόπουλος

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.