Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άλβες: «Στη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Άλβες: «Στη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/6/2016 17:40
Ο Ντάνι Άλβες παρουσιάστηκε επίσημα από την Γιουβέντους και ο Βραζιλιάνος μπακ έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. «Διάλεξα το '23' λόγω του Λεμπρόν Τζέιμς», ανέφερε.

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ντάνι Άλβες, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών, με τη «Γηραιά Κυρία» να διατηρεί οψιόν γι' ακόμα ένα χρόνο.

Ύστερα από μία οχταετία στην Μπαρτσελόνα, ο Βραζιλιάνος μπακ αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις, επιλέγοντας να συνεχίσει στο ιταλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό των πρωταθλητών.

Ο διεθνής άσος παρουσιάστηκε επίσημα από την Γιουβέντους και ο ίδιος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Είναι τιμή να ανήκω σε αυτή την ομάδα και να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ιστορίας. Επέλεξα τη Γιουβέντους γιατί μου αρέσει να ονειρεύομαι. Η Γιούβε έχει όνειρα, τα οποία θέλω να βοηθήσω να γίνουν πραγματικότητα. Ξέρω πως έχει χρόνια να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και πως θέλει να τα καταφέρει σύντομα. Είναι για χρόνια κυρίαρχος στην Ιταλία και τώρα σκοπό έχει να θριαμβεύσει στην Ευρώπη».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως επέλεξε το νούμερο «23» λόγω του… Λεμπρόν Τζέιμς: «Επέλεξα το ‘23’ λόγω του Λεμπρόν Τζέιμς. Είναι ένας παίκτης που δεν επαναπαύεται στις δάφνες του, αλλά πάντα βρίσκει κίνητρα και νέους στόχους. Κι εγώ νιώθω το ίδιο, ερχόμενος σε μια νέα χώρα και μια νέα ομάδα», τόνισε ο Βραζιλιάνος μπακ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.