Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Με τριάρα στους «8» η Γερμανία

Euro 2016: Με τριάρα στους «8» η Γερμανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/6/2016 21:20
Η Γερμανία νίκησε με 3-0 την Σλοβακία στη Λιλ και προκρίθηκε με άνεση στα προημιτελικά του Euro, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει Ισπανία ή Ιταλία. Μπόατενγκ (8’), Γκόμεθ (43’) και Ντράξλερ (63’) οι σκόρερ, έχασε πέναλτι ο Οζίλ (13

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Γερμανία απέναντι στην Σλοβακία. Τα «πάντσερ» πήραν εμφατική νίκη με 3-0, εξασφαλίζοντας με άνεση το εισιτήριο για την οκτάδα.

Ο Τζερόμ Μπόατενγκ άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς στο 8ο λεπτό χάρη σε τρομερό σουτ στην κίνηση. Πέντε λεπτά μετά, τα «πάντσερ» είχαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, με τον Κοζάτσικ να αποκρούει το πέναλτι του Οζίλ. Η ομάδα του Λεβ είχε σημαντικές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ, όμως στο 41’ χρειάστηκε τη σπουδαία απόκρουση του Νόιερ σε κοντινή κεφαλιά του Κούτσκα προκειμένου να μείνει το 1-0.

Η Σλοβακία δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και δύο λεπτά μετά ο Μάριο Γκόμεθ «έγραψε» το 2-0 εκμεταλλευόμενος την τρομερή ενέργεια και ασίστ του Ντράξλερ. Ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 63ο λεπτό, σκοράροντας με κοντινό σουτ στην κίνηση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.