Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Στον τελικό η Χιλή, ξανά με Αργεντινή

Κόπα Αμέρικα: Στον τελικό η Χιλή, ξανά με Αργεντινή

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/6/2016 14:15
Χιλή και Αργεντινή θα συναντηθούν στον τελικό του Κόπα Αμέρικα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η «ρόχα» κέρδισε με 2-0 την Κολομβία και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό του επετειακού θεσμού, σ’ ένα παιχνίδι που διήρκησε… 4,5 ώρες.

Επανάληψη του περσινού τελικού θα έχουμε στη φετινή επετειακή έκδοση του Κόπα Αμέρικα. Η Χιλή κέρδισε με 2-0 την Κολομβία στον δεύτερο ημιτελικό του θεσμού και «σφράγισε» το εισιτήριο για τον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή.

Η «ρόχα» εκμεταλλεύτηκε το εκρηκτικό της ξεκίνημα, πετυχαίνοντας δύο γρήγορα γκολ. Στο 4’ ο Αράνγκις επωφελήθηκε από τη λανθασμένη απομάκρυνση του Κουαδράδο και άνοιξε το σκορ από το ύψος της μικρής περιοχής, ενώ στο 11' ο Φουενσαλίδα πήρε το «ριμπάουντ» έπειτα από σουτ του Σάντσες που σταμάτησε στο δοκάρι και δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 2-0.

Η Κολομβία προσπάθησε να αντιδράσει και είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, όμως ο Μπράβο κράτησε το 2-0. Η έναρξη του δεύτερου μέρους πήρε… παράταση τουλάχιστον δύο ωρών λόγω τρομερή καταιγίδας που έπληξε το Σικάγο.

Οι «καφετέρος» χρειάζονταν ένα γρήγορο γκολ για να επιστρέψουν στο ματς, όμως στο 57’ ο διαιτητής Ζόελ Αγκιλάρ από το Ελ Σαλβαδόρ έδειξε αυστηρή δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κάρλος Σάντσες για μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου.

Η Χιλή, παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα, υπερασπίστηκε το υπέρ της προβάδισμα και εξασφάλισε θέση στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/6, 03:00) στο «MetLife Stadium» του Νιου Τζέρσεϊ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.