Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Κορυφή η Ουγγαρία, πέρασε ως 3η η Πορτογαλία!

Euro 2016: Κορυφή η Ουγγαρία, πέρασε ως 3η η Πορτογαλία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/6/2016 20:57
Ουγγαρία και Πορτογαλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 και αμφότερες προκρίθηκαν στους «16», με τη διαφορά ότι οι Μαγυάροι εξασφάλισαν την πρωτιά, ενώ οι Ίβηρες πήραν το εισιτήριο μέσω της 3ης θέσης.

Σ’ ένα τρομερό παιχνίδι, Ουγγαρία και Πορτογαλία αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3 και αμφότερες προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ. Οι Μαγυάροι εξασφάλισαν την πρωτιά και θα παίξουν με τον 2ο του 5ου ομίλου, ενώ οι Ίβηρες τερμάτισαν 3οι και θα αντιμετωπίσουν τους Κροάτες

Η Πορτογαλία πίεζε ασφυχτικά την Ουγγαρία, όμως στο 19’ οι Μαγυάροι πήραν το προβάδισμα χάρη σε εξαιρετικό σουτ του Γκέρα. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Ίβηρες έμεναν εκτός, ωστόσο στο 43’ η ομάδα του Φερνάντο Σάντος κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με ωραίο σουτ του Νάνι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) η Ουγγαρία κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα με απευθείας φάουλ του Τζούτζακ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Αντρέ Γκόμες και να καταλήγει στα δίχτυα. Η απάντηση των Πορτογάλων ήταν άμεση, αφού στο 50’ ο Ζοάο Μάριο έκανε τη σέντρα και ο Ρονάλντο με τακουνάκι από το ύψος του πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2.

Οι Ούγγροι δεν πτοήθηκαν και στο 55’ πήραν εκ νέου το προβάδισμα με δεύτερο προσωπικό γκολ του Τζούτζακ, και αυτό μετά από κόντρα! Ωστόσο στο 63’ ο Ρονάλντο «χτύπησε» ξανά, ισοφαρίζοντας σε 3-3 με τρομερή κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Στο επόμενο λεπτό, η Ουγγαρία «άγγιξε» ένα τέταρτο γκολ, με τον Έλεκ να σημαδεύει το δοκάρι του Ρουί Πατρίσιο.

Το 3-3 έμεινε τελικά μέχρι το φινάλε, αφού στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες έδειξαν να συμβιβάζονται από το αποτέλεσμα . Βέβαια, η Πορτογαλία δεν υπολόγιζε τους Ισλανδούς, οι οποίοι με γκολ στο 90+4’ τους… άρπαξαν την 2η θέση, στέλνοντας τους Ίβηρες πάνω στους Κροάτες (και όχι στους Άγγλους).

H τελική βαθμολογία του ομίλου:


1. Oυγγαρία 5 (6-4)
2. Ισλανδία 5 (4-3)
3. Πορτογαλία 3 (4-4)
4. Αυστρία 1 (1-4)

Τα ζευγάρια στους 16:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.