Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Η Κροατία έστειλε τους Ισπανούς πάνω στην Ιταλία!

Euro 2016: Η Κροατία έστειλε τους Ισπανούς πάνω στην Ιταλία!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2016 23:52
Με γκολ του Πέρισιτς στο 87’ η Κροατία κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ισπανία και εξασφάλισε την πρώτη θέση του 4ου ομίλου, στέλνοντας τους «φούριας ρόχας» πάνω στην Ιταλία! Προηγήθηκαν με Μοράτα (7’) οι Ισπανοί που είχαν χαμένο πέναλτι με Ράμος (72'), ισοφάρισε με τακουνάκι ο Κάλινιτς (45’).

Τρομερή εξέλιξη στον 4ο όμιλο. Η Κροατία κέρδισε με 2-1 την Ισπανία και τερμάτισε στην πρώτη θέση, αποφεύγοντας νοκ-άουτ παιχνίδι με την Ιταλία.

Οι Ισπανοί ξεκίνησαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα από το 7ο λεπτό με γκολ του Μοράτα. Μετά από εκπληκτική κάθετη του Σίλβα, η μπάλα βρέθηκε στον Φάμπρεγκας, αυτός γύρισε στον Μοράτα και ο πρώην –πλέον- άσος της Γιουβέντους έφτασε τα 3 γκολ στη διοργάνωση.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, με την Κροατία να είχε δοκάρι στο 14’ με τρομερή λόμπα του Ράκιτιτς. Το γκολ της ισοφάρισης για τη «χρβάτσκα» ήρθε στο 45’, με τον Πέρισιτς να κάνει τη σέντρα και τον Κάλινιτς να σκοράρει με τακουνάκι για το 1-1.

Η Ισπανία είχε «χρυσή» ευκαιρία στο 72’ για να ξαναπάρει το προβάδισμα, όμως ο Ράμος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σούμπασιτς από την άσπρη βούλα του πέναλτι. Η Κροατία κράτησε το 1-1 και στο 87’ ολοκλήρωσε την ανατροπή. Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Κάλινιτς βρήκε τον Πέρισιτς και αυτός με σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Η τελική βαθμολογία του 4ου ομίλου:


1. Κροατία 7 (5-3)
2. Ισπανία 6 (5-2)
3. Τουρκία 3 (2-4)
4. Τσεχία 1 (2-5)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.