Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: Προκρίθηκε ως δεύτερη η Αγγλία, περιμένουν οι Σλοβάκοι

Euro 2016: Προκρίθηκε ως δεύτερη η Αγγλία, περιμένουν οι Σλοβάκοι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/6/2016 00:07
Η Αγγλία «κόλλησε» στο 0-0 με την Σλοβακία και έτσι τερμάτισε στην 2η θέση του ομίλου με -1 από την πρωτοπόρο Ουαλία. Τερμάτισαν 3οι και περιμένουν οι Σλοβάκοι.

Αγγλία και Σλοβακία αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως σκορ, με αποτέλεσμα οι Άγγλοι να τερματίσουν πίσω από την Ουαλία μετά και τη νίκη των «δράκων» απέναντι στην Ρωσία (3-0).

Τα «τρία λιοντάρια» είχαν κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρουν, ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και στους «16» θα αντιμετωπίσουν τον δεύτερο του 6ου ομίλου (Πορτογαλία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Αυστρία).

Από την άλλη, οι Σλοβάκοι τερμάτισαν στην 3η θέση με 4 βαθμούς και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας για τους καλύτερους τρίτους (περνούν οι 4 από τους 6).

Το ματς:


Η Αγγλία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, ψάχνοντας από τα πρώτα λεπτά το γκολ. Στο 5’ ο Βάρντι δεν βρήκε καλά τη μπάλα μετά από σέντρα του Κλάιν, ενώ στο 9’ ο Πέκαρικ έβαλε σωτήρια την κόντρα σε σουτ του Στάριτζ.

Στο 17’ ο Κοζάτσικ σταμάτησε σε τετ-α-τετ τον Βάρντι και στο 33’ πραγματοποίησε νέα σωτήρια απόκρουση σε σουτ του Λαλάνα. Η Σλοβακία είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, ωστόσο δεν μπορούσε να «χτυπήσει» στην κόντρα όπως έκανε απέναντι στους Ρώσους.

Παρόλα αυτά, στο 55’ λίγο έλλειψε να σκοράρει με τον Μακ. Ο άσος του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Σμόλινγκ στον Χαρτ, αλλά ο γκολκίπερ της Σίτι κατάφερε να μαζέψει τη μπάλα. Στο επόμενο λεπτό, η Αγγλία «άγγιξε» το γκολ, με τον Κοζάτσικ να αποκρούει το πλασέ του Κλάιν.

Στο 60’ ο Χότζον πέρασε στο ματς τον Ντέλε Άλι και στο επόμενο λεπτό ο άσος της Τότεναμ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Σκτρελ έδιωξε στη γραμμή το πλασέ του Άγγλου μέσου. Η πίεση των Άγγλων δεν απέδωσε καρπούς και το τελικό 0-0 τους άφησε στην 2η θέση του ομίλου.

Από την άλλη, η Σλοβακία τερμάτισε 3η με 4 βαθμούς και αν την Τρίτη (21/6) η Γερμανία νικήσει την Β. Ιρλανδία, θα πάρει αυτόματα την πρόκριση, εξασφαλίζοντας σίγουρα θέση στους 4 καλύτερους τρίτους.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Ουαλία 6 (6-3)
2. Αγγλία 5 (3-2)
3. Σλοβακία 4 (3-3)
4. Ρωσία 1 (2-6)

Η ειδική βαθμολογία για τους 3ους:


1. Σλοβακία 4 (3-3) -3αγ.
2. Β.Ιρλανδία 3 (2-1) -2αγ.
3. Αλβανία 3 (1-3) -3αγ.
4. Πορτογαλία 2 (1-1) -2αγ.
--------------------------------------
5. Τσεχία 1 (2-3) -2αγ.
6. Σουηδία 1 (1-2) -2αγ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.