Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Στα ημιτελικά οι ΗΠΑ

Κόπα Αμέρικα: Στα ημιτελικά οι ΗΠΑ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/6/2016 14:29
Με πρωταγωνιστή τον Ντέμπσεϊ (γκολ και ασίστ) οι ΗΠΑ κέρδισαν με 2-1 το Εκουαδόρ και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Αργεντινή-Βενεζουέλα.

Την πρόκριση στους «4» του Κόπα Αμέρικα εξασφάλισαν οι ΗΠΑ. Οι οικοδεσπότες νίκησαν με 2-1 το Εκουαδόρ και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλίνσμαν ξεκίνησε δυνατά το ματς και στο 22’ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με καρφωτή κεφαλιά του Ντέμπσεϊ. Το Εκουαδόρ θα μπορούσε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως ο Γκουζάν νίκησε σε τετ-α-τετ τον Αρόγιο, κρατώντας το 1-0.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (52’) οι δύο ομάδες έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής των Τζόουνς και Αντόνιο Βαλέντσια στην ίδια φάση. Δεκατρία λεπτά μετά (65’) οι ΗΠΑ διπλασίασαν το προβάδισμα τους με κοντινό πλασέ του Ζάρντες, ο οποίος έσπρωξε απλώς τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σουτ του Ντέμπσεϊ. Οι παίκτες του Εκουαδόρ έψαξαν την απάντηση και στο 74’ μείωσαν σε 2-1 με τρομερό σουτ του Αρόγιο από το ημικύκλιο.

Η ομάδα του Κιντέρος θα μπορούσε να φτάσει και στο 2-2, όμως σε δύο περιπτώσεις ο Ένερ Βαλέντσια δεν κατάφερε να ευστοχήσει με κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι ΗΠΑ «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του Αργεντινή-Βενεζουέλα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.