Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Euro 2016: «Κόλλησαν» στο μηδέν Γερμανία και Πολωνία

Euro 2016: «Κόλλησαν» στο μηδέν Γερμανία και Πολωνία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/6/2016 23:51
Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση της Γερμανίας με την Πολωνία. Οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 και μοιράστηκαν από ένα βαθμό, σ’ ένα κακό παιχνίδι με ελάχιστες καλές φάσεις στις δύο εστίες.

Το πρώτο 0-0 στο φετινό Euro είναι γεγονός… Γερμανία και Πολωνία αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως σκορ και παρέμειναν στην κορυφή του 3ου ομίλου, ισοβαθμώντας στην 1η θέση με 4 βαθμούς.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές δεν έπεισαν για δεύτερο σερί παιχνίδι και μάλιστα στάθηκαν τυχεροί, αφού σε δύο περιπτώσεις ο Μίλικ δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ από πλεονεκτική θέση, σπαταλώντας μεγάλες ευκαιρίες για να δώσει το προβάδισμα στην Πολωνία.

Στον αντίποδα, τα «πάντσερ» δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου την εστία της Πολωνίας και το τελικό 0-0 αφήνει τις δύο ομάδες ισόβαθμες στην κορυφή του ομίλου. Μάλιστα, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Ουκρανία έγινε η πρώτη ομάδα που αποκλείεται και μαθηματικά από τα νοκ-άουτ, καθώς δεν μπορεί να ελπίζει ούτε στην 3η θέση που ενδεχομένως δώσει εισιτήριο για τους «16».

Το ματς:


Euro 2016: «Κόλλησαν» στο μηδέν Γερμανία και Πολωνία
Η πρώτη υποψία ευκαιρίας στο ματς σημειώθηκε στο 4ο λεπτό, όταν μετά από σέντρα του Ντράξλερ, ο Γκέτσε έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία του Φαμπιάνσκι. Η Γερμανία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 16’ είχε νέα καλή στιγμή με μακρινό σουτ του Κρόος, το οποίο πέρασε ελάχιστα άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση ενός… βασανιστικού πρώτου μέρους, με την Πολωνία να κλείνει όλους τους χώρους και να μην επιτρέπει στους Γερμανούς να απειλήσουν. Αντίθετα, το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για την Πολωνία. 17 δευτερόλεπτα μετά την επανέναρξη, ο Γκροσίτσκι έκανε τη σέντρα στην περιοχή, όμως ο Μίλικ δεν έβαλε καλά το κορμί του και δεν μπόρεσε να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής.

Οι Πολωνοί πατούσαν καλύτερα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και στο 59’ ο Μίλικ απείλησε ξανά, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από δοκάρι της εστίας του Νόιερ. Εννέα λεπτά μετά ο επιθετικός του Άγιαξ σπατάλησε ακόμα μια μεγάλη φάση, κάνοντας… τσαφ από το ύψος του πέναλτι.

Η Γερμανία γλίτωσε το γκολ και στο επόμενο λεπτό είχε σπουδαία φάση για να προηγηθεί, με τον Φαμπιάνσκι να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Οζίλ. Στα εναπομείναντα λεπτά, η «νασιοναλμανσαφτ» είχε την υπεροχή αλλά όχι την ουσία, αδυνατώντας να απειλήσει τους Πολωνούς. Γενικότερα, στα τελευταία λεπτά οι δύο ομάδες δεν έδειξαν να… καίγονται για τους τρεις βαθμούς και το τελικό 0-0 ήρθε φυσιολογικά.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Γερμανία 4 (2-0)
2. Πολωνία 4 (1-0)
3. Β. Ιρλανδία 3 (2-1)
4. Ουκρανία 0 (0-4)

*Δείτε ΕΔΩ τις βαθμολογίες και το πρόγραμμα όλων των ομίλων

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.