Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φεύγει στο εξωτερικό ο Τοροσίδης

Φεύγει στο εξωτερικό ο Τοροσίδης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2013 21:47
Την απόφαση του να συνεχίσει στο εξωτερικό ανακοίνωση μέσω γραπτής δήλωσης ο Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος μετά από 6 χρόνια παρουσίας, αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.

Ο 27χρονος , στην δήλωση η οποία φιλοξενείται στο site του Ολυμπιακού, αναφέρει ότι η πρόταση των «ερυθρόλευκων» για την ανανέωση του συμβολαίου του, τον κάλυπτε απόλυτα στο οικονομικό κομμάτι, ωστόσο προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του εκτός συνόρων.

Η γραπτή δήλωση του Βασίλη Τοροσίδη:


«Με αφορμή τα όσα γράφονται και λέγονται για την ανανέωση ή μη του συμβολαίου μου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα σεβόμενος τη μέχρι τώρα παρουσία μου στο μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

Έχω αποφασίσει να συνεχίσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Θέλω να τονίσω ότι ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση δεν είναι οικονομικός. Θέλω να ζήσω το ποδόσφαιρο στο εξωτερικό.

Είχα εδώ και καιρό μια πρόταση από τον Ολυμπιακό που με καλύπτει απόλυτα και ευχαριστώ γι αυτό και τη διοίκηση και τον Πρόεδρο. Αλλά η απόφαση μου είναι να παίξω εκτός συνόρων. Στην Ελλάδα για μένα υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός.

Βασίλης Τοροσίδης»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.