Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Εξασφάλισε την πρωτιά το Μεξικό, αποχαιρέτησε με τριάρα η Ουρουγουάη (video)

Κόπα Αμέρικα: Εξασφάλισε την πρωτιά το Μεξικό, αποχαιρέτησε με τριάρα η Ουρουγουάη (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/6/2016 14:41
Μεξικό και Βενεζουέλα είχαν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα και το τελικό 1-1 στο μεταξύ τους παιχνίδι, επέτρεψε στους πρώτους να εξασφαλίσουν την πρωτιά του 3ου ομίλου, αποφεύγοντας –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την Αργεντινή.

Δεν είχε νικητή η αναμέτρηση του Μεξικού με τη Βενεζουέλα για την 3η και τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και έτσι το Μεξικό εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου, με τη Βενεζουέλα να περιορίζεται στην 2η θέση.

Η «βινοτίντο» κατάφερε να προηγηθεί από το 10ο λεπτό του αγώνα χάρη σε τρομερό γκολ του Βελάσκες. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού σκόραρε με φοβερό γυριστό σκορ, βάζοντας μπροστά στο σκορ τη Βενεζουέλα.

Το Μεξικό χρειάζονταν έστω την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πρωτιά και δέκα λεπτά πριν το φινάλε, ο Κορόνα διαμόρφωσε το τελικό 1-1, δίνοντας την πρώτη θέση στην ομάδα του.

Στο άλλο παιχνίδι, η Ουρουγουάη κέρδισε με 3-0 τη Τζαμάικα και αποχαιρέτησε με νίκη το θεσμό. Η «σελέστε» έκανε περίπατο και είχε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Το σκορ άνοιξε ο Ερνάντες στο 21ο λεπτό ενώ στο 66’ με το αυτογκόλ του Γουότσον έγινε το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Καρούχο Ντίας στο 88'.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Μεξικό 7
2. Βενεζουέλα 7
3. Ουρουγουάη 3
4. Τζαμάικα 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.