Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Στους «8» Βενεζουέλα και Μεξικό, αποκλείστηκε η Ουρουγουάη (videos)

Κόπα Αμέρικα: Στους «8» Βενεζουέλα και Μεξικό, αποκλείστηκε η Ουρουγουάη (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/6/2016 10:56
Η Βενεζουέλα κέρδισε με 1-0 την Ουρουγουάη και προκρίθηκε στους «8» του Κόπα Αμέρικα, αφήνοντας εκτός συνέχειας την «σελέστε». Πρόκριση και για Μεξικό, 2-0 την Τζαμάικα.

Κατώτερη των περιστάσεων παρουσιάστηκε η Ουρουγουάη, η οποία αποκλείστηκε από τη φάση των ομίλων του Κόπα Αμέρικα για πρώτη φορά μετά το 1997. Η «σελέστε» ηττήθηκε με 1-0 από το Μεξικό, γνώρισε δεύτερη σερί ήττα και έμεινε εκτός προημιτελικών.

Η ομάδα του Όσκαρ Ταμπάρες είχε δοκάρι στο 31’ με απευθείας φάουλ του Ραμίρεζ, όμως πέντε λεπτά μετά ο Ροντόν έβαλε μπροστά στο σκορ την Βενεζουέλα. Όλα ξεκίνησαν από την τρομερή έμπνευση του Γκέρα, ο οποίος επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Μουσλέρα σχεδόν από το κέντρο. Ο γκολκίπερ της Ουρουγουάης απόκρουσε με τη βοήθεια του δοκαριού, όμως ο Ροντόν πήρε το ριμπάουντ και προ κενής εστίας «έγραψε» το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η Ουρουγουάη ανέβασε την απόδοση της και πίεσε για την ισοφάριση. Βέβαια, πρώτα χρειάστηκε να μείνει ζωντανή στο ματς, με τον Μουσλέρα να αποκρούει το κοντινό πλασέ του Ροντόν στο 68’, κρατώντας το 1-0. Η «σελέστε» όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, έχοντας μοιραίο τον Καβάνι, ο οποίος έχασε τεράστια ευκαιρία στο 90’, στέλνοντας τη μπάλα άουτ από το ύψος του πέναλτι. Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Βενεζουέλα προκρίθηκε στα προημιτελικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λουίς Σουάρες δεν αγωνίστηκε παρότι είχε ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του. Ο Ουρουγουανός ήταν στον πάγκο και έκανε κανονικά ζέσταμα, ωστόσο ο Ταμπάρες δεν του έδωσε το «οκ» για να μπει στο παιχνίδι, προκαλώντας το ξέσπασμα του επιθετικού της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, ο Ταμπάρες έπραξε σοφά, καθώς η ομοσπονδία της Ουρουγουάης τον είχε δηλώσει τραυματία και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής σύμφωνα με τους κανόνες της διοργάνωσης…

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, το Μεξικό κέρδισε με 2-0 την Τζαμάικα και «σφράγισε» το άλλο εισιτήριο. Τσιτσαρίτο (19’) και Περάλτα (81’) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα και την τελευταία αγωνιστική, το Μεξικό θα παίξει με την Βενεζουέλα για την πρωτιά του ομίλου.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:


1. Βενεζουέλα 6
2. Μεξικό 6
3. Ουρουγουάη 0
4. Τζαμάικα 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.