Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Μπαρόχα από ΑΕΚ

Τέλος ο Μπαρόχα από ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/6/2016 17:29
Επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο Αλάιν Μπαρόχα, με την Ένωση να γνωστοποιεί ότι δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από την Καράκας.

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί και τυπικά ο Αλαίν Μπαρόχα. Ο ερχομός του Βασίλη Μπάρκα και πιθανώς του Γκιόργκι Λορία δεν αφήνουν χώρο στον Βενεζουελάνο πορτιέρο, ο οποίος αποχωρεί από την «Ένωση».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενημέρωσε προσωπικά τον Μπαρόχα ότι ο σύλλογος δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από την Καράκας και έτσι οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ενημέρωσε τον Αλάιν Μπαρόχα για τη μη ενεργοποίηση του δικαιώματος αγοράς του από την Caracas FC και για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του στην ομάδα και για τη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο διεθνής Βενεζουελανός τερματοφύλακας τόνισε: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, αλλά και για τις άψογες συνθήκες που μου παρείχε για να δουλέψω αυτόν το χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω και τα τρία προπονητικά επιτελεία με τα οποία συνεργάστηκα, τους συμπαίκτες μου και να ευχηθώ στην ΑΕΚ ό,τι καλύτερο για τη χρονιά που έρχεται".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.