Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Ένα γκολ ήταν αρκετό για τη Βενεζουέλα (video)

Κόπα Αμέρικα: Ένα γκολ ήταν αρκετό για τη Βενεζουέλα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/6/2016 02:42
Με γκολ του Μαρτίνες (15’) η Βενεζουέλα έκαμψε με δυσκολία (1-0) την αντίσταση της Τζαμάικα, που παρότι έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 23’, είχε ευκαιρίες και δοκάρι για να φέρει το σκορ στα ίσα.

Με το δεξί ξεκίνησε η Βενεζουέλα τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Αμέρικα. Η «βινοτίντο» επικράτησε με 1-0 της Τζαμάικα στο Σικάγο και ανέβηκε στην κορυφή του 3ου ομίλου, κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην οκτάδα.

Η Τζαμάικα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 13’ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Γουότσον για να ανοίξει το σκορ. Η Βενεζουέλα γλίτωσε το γκολ και δύο λεπτά μετά κατάφερε να πάρει αυτή το προβάδισμα. Μετά από ωραίο συνδυασμό, ο Μαρτίνες βρέθηκε σε θέση βολής και με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα για την Τζαμάικα, καθώς στο 23’ ο Όστιν αντίκρισε απευθείας κόκκινη, αναγκάζοντας τον Σάφερ να ρίξει στο ματς τον Γουές Μόργκαν, προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας του. Οι Τζαμαϊκανοί δεν πτοήθηκαν και στο ξεκίνημα της επανάληψης (47’) είχαν δεύτερο δοκάρι με τον Έκτορ για να φέρουν το σκορ στα ίσα.

Η Βενεζουέλα σπατάλησε κάποιες μεγάλες στιγμές για να πετύχει δεύτερο γκολ και να «κλειδώσει» τη νίκη, όμως η Τζαμάικα δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και η «βινοτίντο» ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον 3ο όμιλο.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.