Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Αμέρικα: Απογοήτευσε η Βραζιλία, πήρε κεφάλι το Περού (video)

Κόπα Αμέρικα: Απογοήτευσε η Βραζιλία, πήρε κεφάλι το Περού (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/6/2016 14:23
Η Βραζιλία απογοήτευσε στην πρεμιέρα της στο Κόπα Αμέρικα, μένοντας στο 0-0 με το Εκουαδόρ, ενώ το Περού με ιστορικό γκολ του Γκερέρο, κέρδισε με 1-0 την Αϊτή και πήρε… κεφάλι στον όμιλο.

Κάθε άλλο παρά εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα. Η «σελεσάο» «κόλλησε» στο 0-0 με το Εκουαδόρ, το οποίο δικαιούται να φωνάζει για ακυρωθέν γκολ.

Η ομάδα του Ντούγκα είχε μόνο μια αξιόλογη ευκαιρία και αυτή στο ξεκίνημα του αγώνα (9’), όταν ο Κουτίνιο δεν κατάφερε να σκοράρει με κοντινή προβολή, έπειτα από σέντρα του Γουίλιαν. Η Βραζιλία αδυνατούσε να διασπάσει την άμυνα του Εκουαδόρ, το οποίο μάλιστα διαμαρτύρεται για ακυρωθέν γκολ.

Στο 66’ ο Μπολάνιος έκανε σέντρα-σουτ, ο Άλισον στην προσπάθεια του να διώξει έβαλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, όμως ο επόπτης ακύρωσε το γκολ, θεωρώντας ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του άουτ. Η φάση ήταν πολύ οριακή, όμως το πιθανότερο είναι να μην έχει περάσει όλη τη γραμμή.

Το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και έτσι το Περού έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του 2ου ομίλου. Παρά την αντίσταση της Αϊτής, οι Περουβιανοί πήραν τη νίκη με 1-0 και ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Αμέρικα.

«Χρυσός» σκόρερ για τους «Ίνκας» ήταν ο Πάολο Γκερέρο, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι στο 60’, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα ο 32χρονος επιθετικός έφτασε τα 27 γκολ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση όλων των εποχών, ξεπερνώντας τον μεγάλο Τεόφιλο Κουμπίγιας.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου:


1. Περού 3
2. Βραζιλία 1
3. Εκουαδόρ 1
4. Αϊτή 0




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.