Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έδεσε» Φορτούνη και Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός

«Έδεσε» Φορτούνη και Μπουχαλάκη ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/6/2016 16:54
Τη φανέλα του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2020 θα φοράνε οι Κώστας Φορτούνης και Ανδρέας Μπουχαλάκης, καθώς επεκτάθηκε η συνεργασία τους με τους «ερυθρόλευκους».

Παίκτες του Ολυμπιακού για ακόμα τέσσερα χρόνια θα είναι οι Κώστας Φορτούνης και Ανδρέας Μπουχαλάκης. Οι δύο άσοι είχαν έρθει σε συμφωνία με τη διοιίκηση για νέο συμβόλαιο συνεργασίας και την Παρασκευή (3/6) υπέγραψαν μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Μετά τις υπογραφές, ο Φορτούνης τόνισε: «Ευχαριστώ το σύλλογο, τον πρόεδρο και τους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που θα βρίσκομαι στον Ολυμπιακό και θέλω να δώσω όσα περισσότερα γίνεται στο γήπεδο και επειδή ο Ολυμπιακός είναι μία πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, πρέπει πάντα να είμαστε σε θέση πρωταθλητισμού και να κατακτάμε όλους τους τίτλους.

Ευχαριστώ πάλι όλους όσους ήταν σε αυτή την υπογραφή που έβαλα. Εύχομαι να κατακτήσουμε το νταμπλ. Ήθελα να μείνω στον Ολυμπιακό και ο Ολυμπιακός ήθελε να μείνω και όλα πήγαν καλά. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι σημαντική διοργάνωση για τον σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές
».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης σημείωσε: «Ευχαριστώ με τη σειρά μου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη στήριξη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Θα δώσω τα πάντα για να καταφέρουμε ακόμα περισσότερα πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σίγουρα δεν στάθηκα πολύ τυχερός, αλλά αυτό τελείωσε, πέρασε, κοιτάμε την επόμενη χρονιά. Είναι μία δύσκολη χρονιά. Με αυτή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι και ένα πείσμα για εμένα.

Είναι πρωτοφανές για εμάς το ότι θα περάσουμε τη διαδικασία των προκριματικών. Εννοείται ότι προετοιμαζόμαστε από τώρα. Περιμένουμε πώς και πώς να ξεκινήσει η προετοιμασία, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια και να μπούμε στους ομίλους του Champions League
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.