Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίλησε για όλους και για όλα ο Σαββίδης!

Μίλησε για όλους και για όλα ο Σαββίδης!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2013 14:58
Τις εντυπώσεις έκλεψε στην παρουσιαστή του Χουμπ Στέφενς, ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου που κράτησε πάνω από δύο ώρες, μίλησε για όλους και για όλα, επισκιάζοντας τον Ολλανδό προπονητή ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα από την ΠΑΕ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έθεσε ως στόχο το πρωτάθλημα της νέας περιόδου, προειδοποίησε την Κυβέρνηση για τα χρέη της ΠΑΕ, κατηγόρησε τον Δώνη για την κακή σεζόν της ομάδας, άφησε αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ αποκάλυψε πως είχε κάνει πρόταση στον Ροναλντίνιο!

Ο ίδιος μίλησε επίσης για τον Στέφενς, για το θέμα Γκαρσία, για τους διαιτητές, για την οργάνωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ ήρθε στην αποκάλυψη πως θέλει να αγοράσει τον Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη:


Η αρχική τοποθέτηση του Ιβάν Σαββίδη για τον Χουμπ Στέφενς

«Θέλαμε να οδηγήσει την ομάδα ένας προπονητής που είναι γνώστης του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δε σας κρύβω ότι αναλύσαμε πολύ καιρό αυτό το θέμα. Συζητούσαμε με πολλούς υποψηφίους προπονητές και καταλήξαμε στον Στέφενς.

Με μεγάλη μας χαρά τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσο πιο θερμά γίνεται να δεχτείτε την επιλογή μας. Υπάρχουν πολλοί σοβαροί στόχοι σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο ίδιος καλείται να ετοιμάσει την ομάδα και να κυνηγήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι στόχοι είναι σοβαροί. Του χρόνου πρέπει να γίνουμε πρωταθλητές Ελλάδας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, συζητούσαμε για πολύ καιρό τον ερχομό του. Αυτός είναι ο βασικός στόχος ο οποίος δεν εξαιρεί και τη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Το 2014 θα είναι πολύ σοβαρή χρονιά για τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα.

Επαναλαμβάνω, θέλουμε να βγούμε πρωταθλητές. Το πως θα γίνει αυτό εξαρτάται από τη δική του δουλειά και τη προσέγγιση του. Εγώ και όλοι οι συνεργάτες μου στον ΠΑΟΚ, θα είμαστε οι βοηθοί του. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε το στόχο.

Οι κανόνες μου είναι ότι αν δε μπορεί να πετύχει το πρωί το στόχο το βράδυ θα είναι σπίτι του. Έχει μελετήσει τον ΠΑΟΚ. Θέλω να του ευχηθώ να πετύχει αυτό το στόχο. Καλή τύχη στη δουλειά του. Θέλω να τον συγχαρώ γιατί στη ζωή του εμφανίστηκε να θέλει να πετυχαίνει υψηλούς στόχους. Και όλοι εμείς μαζί θα έχουμε το δικό μας μέρος σε αυτή τη διαδικασία».

Μετά την παρουσίαση του ολλανδού προπονητή, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ πήρε ξανά τον λόγο:


Για το θέμα των επενδύσεων:


Μίλησε για όλους και για όλα ο Σαββίδης!
«Έγινε πολύ μεγάλη επένδυση και από τα 15 εκατ. ευρώ που μπήκαν, ένα μεγάλο ποσό έπρεπε να πάει στα χρέη. Η δραστηριότητα του ΠΑΟΚ είναι να έχει πληρώσει σχεδόν 9 εκατομμύρια φόρους στο Δημόσιο και λίγο προσβάλλομαι όταν υπάρχει συζήτηση για μικρό μπάτζετ. Θα είναι τόσο μεγάλο όσο χρειάζεται.

«Το γήπεδο δεν αντιστοιχεί στα στάνταρ ενός ευρωπαϊκού γηπέδου»

Θα διαμορφώνουμε το μπάτζετ για τις επενδύσεις μας. Δυστυχώς το έχουμε μόνο στο κεφάλι μας. Δεν έχουμε ορίσει που θα χτίσουμε τη βάση για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα που βάζει υψηλούς στόχους πρέπει να έχει και υποδομή. Δεν έχουμε πολύ καλές εγκαταστάσεις.

Και εμείς ανησυχούσαμε πάρα πολύ. Την περίοδο των πλέι οφ, η φυσική κατάσταση των παικτών δεν τους επέτρεπε να παίξουν 90 λεπτά, γιατί κατά τη διάρκεια της χρονιάς δε μπορούσαν να κάνουν καλή αποθεραπεία.

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή επιρροή, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν είναι αρκετή για να ξέρουμε πως θα χτίσουμε τη βάση. Δε θέλω να παραπονεθώ και να νομίζετε ότι είμαι αδύναμος. Το γήπεδο δεν αντιστοιχεί στα στάνταρ ενός ευρωπαϊκού γηπέδου και δεν θέλω να είναι τόπος για πιθανή τραγωδία.

«Να έρθουν καλοί παίκτες, αλλά όχι εις βάρος των επενδύσεων»

Για να ενισχύσουμε το πλαίσιο του γηπέδου, να διορθώσουμε την υποδομή του γηπέδου, έχουμε ξεκινήσει με τις καθημερινές συνθήκες των ποδοσφαιριστών. Αν τώρα ξοδέψουμε πολλά χρήματα για παίκτες, τότε δεν θα επενδύσουμε όσο θα θέλαμε σε άλλα πράγματα.

Αν έρθει ένα πολύ μεγάλο όνομα στον ΠΑΟΚ, θα κατέβει επίπεδο επειδή δεν θα έχουμε τις υποδομές για τον υποστηρίζουμε μαζί με τους συμπαίκτες του. Να έρθουν καλοί παίκτες, αλλά όχι εις βάρος των επενδύσεων

Για αυτό τον λόγο συμπάθησα τον Στέφενς, ο οποίος χάρηκε με το πλάνο που έχουμε καταστρώσει και θέλουμε να επενδύσουμε στο μέλλον.

«Δεν θέλουν να έρθουν μεγάλοι παίκτες στην Ελλάδα»

Έχω κάνει προσπάθεις για να φέρω στη Θεσσαλονίκη ενδιαφέροντες παίκτες και έχετε ακούσει ότι είχα συζητήσεις με Μπερμπάτοφ, Ντρογκμπά, Ροναλντίνιο. Θα ήθελα τον Ροναλντίνιο, αλλά λένε γιατί να έρθουν στην Ελλάδα αφού έχετε το ποδόσφαιρο σας σε τέτοια κατάσταση. Δεν έχουμε καν καλά γήπεδα στην Ελλάδα.Τα προβλήματα είναι πολλά και δε μπορούν να λυθούν μέσα σε ένα χρόνο μόνο. Ίσως να ήταν και δικό μου λάθος, που μπορούσα να λύσω προβλήματα σε ένα χρόνο

«Δεν θα σπαταλήσω όλα τα λεφτά μου, είναι μεγάλη ευθύνη»

Οι στόχοι είναι υψηλοί και μπορούμε να λύσουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν. Σήμερα όσο παράξενο και να ακούτε, ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τα λεφτά μου, μην τα μετράτε. Δε θα τα σπαταλήσω όλα μου τα λεφτά. Αυτό είπα και σε άλλους ιδιοκτήτες ομάδων. Σήμερα, η ομάδα χρειάζεται τα λεφτά μου, αλλά θέλω να γίνω πραγματικά επικεφαλής της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Πρέπει να κινούμαι προσεκτικά. Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη.

Για τις αντιδράσεις που υπήρξαν στο πρόσωπό του μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας:


Μίλησε για όλους και για όλα ο Σαββίδης!
«Ανησύχησα όταν χάσαμε από τα Γιάννενα και έβγαινα από το γήπεδο. Οι φρουροί με παρακάλεσαν να βγω από άλλη πλευρά. Εγώ προσβλήθηκα. Αλλά όταν βγήκα από μπροστά, προέκυψαν πολλές ερωτήσεις.

Γιατί οι φίλαθλοι συμπεριφέρονται έτσι; Και τι θα πάρουν αυτοί αν φτύσουν και πω εγώ ότι φεύγω; Μέσα από εσάς θα ήθελα να παρακαλέσω τους φιλάθλους, να ελέγξουν καλύτερα τα συναισθήματά τους».

Για το πώς θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα:


«Θέλουμε να πάρουμε το ελληνικό πρωτάθλημα του χρόνου, και για αυτό θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Αυτό σημαίνει ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι καλύτερο για τις επιθυμίες μας.

Μήπως νομίζετε ότι ο ΠΑΟΚ δε θα μπορέσει ποτέ να γίνει μια ομάδα που θα κερδίσει τη Μπαρτσελόνα; Σας ρωτάω και εγώ. Ξέρετε αν σήμερα εμείς θα δίνουμε την εκτίμηση στον ΠΑΟΚ, στην ομάδα ότι δε θα κερδίσει τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, δεν υπάρχει λόγος να επενδύσουμε. Από τη φύση μου κοιτάω μόνο τους υψηλούς στόχους. Γεμίζει την αδρεναλίνη μου αυτό το πράγμα. Στα προκριματικά μπορούμε να παίξουμε με τη Φενέρμπαχτσε ή με τη Ζενίτ.

«Κατέθεσα πρόταση 6.5 εκατ. ευρώ στον Ροναλντίνιο»

Εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Αλλά και αυτός δεν μας κέρδισε. Άρα με την κατάλληλη προετοιμασία μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα θα τα δείξει η ζωή. Όταν το ελληνικό ποδόσφαιρο αποκτήσει ένα κύρος εμείς θα φέρουμε και τους παίκτες που θέλουμε.

Θέλω να σας αποκαλύψω ένα μυστικό. Κατέθεσα πρόταση 6,5 εκατ. ευρώ στον Ροναλτίνιο να έρθει στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν ήθελε να συζητήσει καθόλου. Αλλά θα έρθει μια μέρα που θα θέλουν να παίξουν για τον ΠΑΟΚ. Εμείς θέλουμε να το πετύχουμε και αυτό».

Για τα χρέη:


Μίλησε για όλους και για όλα ο Σαββίδης!
Ξέρετε, η Ελλάδα είναι η χώρα μου. Είναι δύσκολο για μένα να λέω κάτι εναντίον της οικογένειάς μου και επομένως και της χώρας μου. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα. Τους λέω, πάρτε χρήματα και αφήστε ήσυχο τον ΠΑΟΚ. θα παίρνετε εσείς τους φόρους και θα έχουμε ξεκάθαρες σχέσεις. Όμως υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες δυσκολίες. Μου λένε γιατί θέλουν να διαγράψουν τις προσαυξήσεις. Γιατί δε θα πάρουν τίποτε.

Από την ΑΕΚ τι μπορούν να πάρουν; Εγώ πρότεινα δυο λύσεις: ο ΠΑΟΚ έχει χρέη που εμφανίστηκαν πριν από δέκα χρόνια. Σε αυτά τα χρέη βάλατε πρόστιμα και προσαυξήσεις και βγάλατε ένα μεγάλο χρέος. Το πρωτογενές χρέος είναι 11 εκατομμύρια ευρώ: τρεις λύσεις υπάρχουν: 1. Πληρώνουμε τα χρήματα και δεν ανησυχείτε για τίποτε. 2. Δεν πληρώνουμε". Τι θα κάνετε; Θα μας χρεοκοπήσετε; Κάντε το.

«Θα πάμε στα δικαστήρια»

Η 3η λύση είναι για μένα και καταλαβαίνοντας την κρίση στην Ελλάδα το πρωί έχετε 11,5 εκατομμύρια ευρώ και τελειώνουμε. Γιατί δεν το κάνουν; Αν μας χρεοκοπήσουν, δεν παίρνουν ούτε 11, δηλαδή την πρώτη χρονιά το κράτος θα χάσει πραγματικά λεφτά συν τα άλλα χρήματα που πληρώνουμε κάθε χρόνο. Θα χάσει 27 εκατομμύρια ευρώ την πρώτη χρονιά.

Εγώ τους λέω πάρτε τα 11,5 εκατομμύρια και εγγυώμαι κάθε χρόνο άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ ως φόρους. Αυτό το χρόνο, έχουμε αποσβέσει 5.3 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή η δική μου άποψη είναι πως το κράτος πρέπει να δημιουργήσει τις συνθήκες έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ αλλά και κάθε εταιρεία να πληρώνει τους φόρους. Υπάρχουν όμως προβλήματα με τους πιστωτές και την Τρόικα.

Ο Σαμαράς μου εγγυάται ότι θα λύσει αυτή την υπόθεση. Νομίζω ότι θα μπορούσαν να πάρουν τα λεφτά πριν έξι μήνες και να λυθεί το θέμα. Αν δεν ακουστώ; Τι θα γίνει; Θα πάμε στα δικαστήρια και θα αποδείξουμε ότι δεν είναι σωστό για τον ΠΑΟΚ. Κάποια έργα επένδυσης θα σταματήσουν. Αν δεν έχουμε κανένα διάλογο, υπάρχει το παράδειγμα της ΑΕΚ.

«Γιατί να πληρώσω για 32 εκατομμύρια; Επειδή ο Σαββίδης μπορεί να πληρώσει; Ας πάρουν τα λεφτά από την ΑΕΚ και μετά να χτυπήσουν τη δική μας πόρτα»

Μπορούν να καταστρέψουν την ομάδα και νομίζω ότι υπάρχει μια πολιτική πονηριά, ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δε θέλει να έχει ένα δυνατό ΠΑΟΚ. Έλεγα και λέω ότι ήρθα στον ΠΑΟΚ, όχι για να κάνω την ομάδα πιο αδύναμη αλλά με την παρουσία μου να προσπαθήσω να την ενισχύσω. Ο ΠΑΟΚ ποτέ δεν ήταν αδύναμη ομάδα. Το έκαναν επίτηδες. Υπήρχαν οι ομάδες της Αθήνας και ομάδες περιφερειακές όπως ο ΠΑΟΚ.

Εξαιτίας αυτής της πολιτικής οι πρόγονοι μας έχασαν την Κωνσταντινούπολη. Επειδή νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι η Αθήνα. Και το ποδόσφαιρο νομίζουν ότι είναι Αθήνα και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Θέλω μαζί μου όλες τις δυνάμεις του ΠΑΟΚ. Εγώ σήμερα μιλάω για μη επιθυμία και να μη μπορώ, νομίζω πως η ΕΠΟ, σήμερα δεν καταλαβαίνει πως θα μπορούσε να χειριστεί αυτή την κατάσταση. Με καταστροφή σε όλες τις ομάδες.

Δε γίνεται τίποτα καλό. Και ποιος έδωσε δικαίωμα στην ΑΕΚ να μην πληρώνει επειδή έπεσε; Αν ο ΠΑΟΚ πρέπει να πληρώσει, πρέπει να βάλουν στη φυλακή και την ΑΕΚ για μη πληρωμή; Γιατί να πληρώσω για 32 εκατομμύρια; Επειδή ο Σαββίδης μπορεί να πληρώσει; Ας πάρουν τα λεφτά από την ΑΕΚ και μετά να χτυπήσουν τη δική μας πόρτα».

Για την οργάνωση που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα:


Μίλησε για όλους και για όλα ο Σαββίδης!
«Κάναμε μία πολύ μεγάλη μελέτη για τη φυσική κατάσταση των παικτών. Επενδύσαμε σε ένα πρόγραμμα που μας βοηθάει πολύ να αναλύουμε καθημερινά τη φυσική κατάσταση των παικτών. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα. Εμείς έχουμε κάνει μία ανάλυση ώστε να δούμε όλες τις ομάδες που παίξαμε στο γήπεδο μας.

Οι δικοί μας παίκτες είχαν τη χειρότερη φυσική κατάσταση, αλλά από την άλλη πλευρά, γράφουν ότι ο καθένας στην Ελλάδα πρέπει να έχει τη δική του εφημερίδα που πρέπει να γράφει μόνο τα καλά για αυτόν. Ίσως φοβούνται να ελέγξουν γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Το ίδιο ισχύει και για τη βάση μας. Λένε ότι είμαστε έτοιμοι και μόλις εμφανιζόμαστε εμείς αρχίζουν διαπραγματεύσεις».

Για τις φήμες που υπάρχουν για τον Λιμένα Θεσσαλονίκης, και το προπονητικό κέντρο:


«Είπα στον Σαμαρά ότι θέλω να αγοράσω τον Λιμένα Θεσσαλονίκης. Είμαι έτοιμος να υπογράψω μια συμφωνία, ότι θα πληρώσω 50.000.000 ευρώ παραπάνω από οποιονδήποτε άλλο. Αλλά φοβούνται να το ελέγξουν, γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Το ίδιο με το προπονητικό κέντρο, Μας λένε είμαστε έτοιμοι και ξαφνικά αρχίζουν διαπραγματεύσεις.

Βάλτε τους όρους σας και εμείς θα πάμε το θέμα παρακάτω. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να μετράει τα λεφτά που υπάρχουν στην τσέπη μου. Προτεραιότητά μου είναι να βρούμε το χώρο για το νέο προπονητικό μας κέντρο».

Για τον Γιώργο Δώνη:


Μίλησε για όλους και για όλα ο Σαββίδης!
Τον Δώνη τον έκανε πρόσληψη ο κ. Βρύζας. Ρωτήστε αυτόν. Εγώ σαν μεγαλομέτοχος της ομάδας έπρεπε να τους απολύσω όλους και να ξανακάνω προσλήψεις. Να τους τεστάρω, να δω αν μου ταιριάζουν και μετά να συνεχίσω να δουλεύω. Λειτούργησα όχι σαν μεγαλομέτοχος, αλλά ως άνθρωπος. Του είπα κύριε Βρύζα, σου δίνω ένα χρόνο, δείξε ότι μπορείς να δουλεύεις. Δεν ήταν σωστή η επιλογή. Πήρε προπονητή τη στιγμή που ήξερε ότι θα ερχόμουν στην ομάδα.

Το έκανε μόνος του, αλλά σέβομαι την επιλογη του. Είχα πει στον Δώνη, δεν ξέρω τι γράφει το συμβόλαιο σας, αλλά θέλω να καταλάβετε την θέση μου. Το ίδιο είπα και στον Στέφενς: εγώ προσλαμβάνω για κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Στον Δώνη έλεγα ότι ναι δε θα πάρουμε πρωτάθλημα, αλλά θα πάρουμε το κύπελλο. Μου είπε ότι θα παίρναμε το κύπελλο. Του είπαμε ότι αν το χάσουμε θα σε απολύσω και συμφώνησε. Τι πρόβλημα υπάρχει;

«Αυτός κατηγορούσε τον κόσμο ότι έβριζαν την μητέρα του. Τι να κάνω; Δεν είμαι ψυχοθεραπευτής»

Μια ώρα συνολικά έχω μιλήσει με τον Δώνη όλη τη χρονιά. Εσείς πιστεύετε ότι όλη τη μέρα ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ; Έκανε ακατανόητα πράγματα για παίκτες. Δεν του επέβαλα την άποψή μου, αλλά τον κάλεσα και του είπα, δεν μπορεί να κάνει λάθος όλος ο κόσμος και εσύ να έχεις δίκιο. Αν γίνεται μην τους προκαλείς. Η κατάσταση δεν ήταν σταθερή και στο "Μακεδονία Παλλάς" ο Δώνης ήρθε με τον δικηγόρο του. Ήταν έκπληξη αυτό! Για μένα δουλεύουν 17.000 άνθρωποι. Κανένας δεν μπορεί να έρθει με τον δικηγόρο. Δεν είχαμε δικαστήριο. Εγώ κάλεσα τον προπονητή για να συζητήσουμε την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στην ομάδα.

Κανένας δεν μπορεί να έρθει με τον δικηγόρο. Δεν είχαμε δικαστήριο. Εγώ κάλεσα τον προπονητή για να συζητήσουμε την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί στην ομάδα. Είχα υπομονή, μιλούσα με την δικηγόρο του, και προσπαθούσε να με βάλει στη γωνία στο ίδιο το γραφείο μου. Υπήρχε περίπτωση να συνεχίσει να δουλεύει στον ΠΑΟΚ ακόμη και αν κέρδιζε το κύπελλο; Αυτός κατηγορούσε τον κόσμο ότι έβριζαν την μητέρα του. Τι να κάνω; Δεν είμαι ψυχοθεραπευτής. Τι να κάνω να πάω να τους κλείσω το στόμα; Του πρότεινα να κλείσει τα μάτια του και να μην ακούει»

«Να ζητήσει συγνώμη ο Δώνης»

Ποτέ δε θα πάω στα δικαστήρια για λεφτά. Θέλω να τον κάνω να ζητήσει συγνώμη και στον ΠΑΟΚ και στους φιλάθλους. Και για τον Γκαρσία του είπα ότι εγώ βάζω τα λεφτά μου αλλά ήθελε να φύγει. Με έκανε να ζητήσω συγνώμη από τον Γκαρσία για να γυρίσει πίσω. Για καταλάβετε τη μεθοδολογία μου. Αν ο Δώνης απειλήθηκε από κάποιον και αυτός ο κάποιος είναι μέλος της ομάδας μας, θα απολυθεί!

Δε θα ανεχτούμε τέτοια πράγματα όσο είμαι εδώ. Προσβλήθηκα όταν διάβαζα στις εφημερίδες, ότι Ελληνες με ρώσικη προφορά, έκαψαν γραβάτες. Τι νόημα θα είχε; Είναι βλακείες αυτά. Οσο θα ζω στη Θεσσαλονίκη και θα έχω σχέση με τον ΠΑΟΚ, τόσο θα υπάρχει η έννοια για τους Ελληνες με ρώσικη προφορά...

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα για τον Δώνη»

Δε θέλω παρόμοιες βλακείες να επηρεάζουν τις σχέσεις μας και στο μέλλον. Ο προπονητής κάθε μέρα που είναι στην ομάδα πρέπει να ξέρει ότι μπορεί να είναι και η τελευταία. Αυτή είναι η μοίρα του προπονητή. Δεν πέτυχες το στόχο σου; Φεύγεις. Οτι πρέπει να πληρώσουμε θα το πληρώσουμε, αλλά αυτός πρέπει να μας ζητήσει συγνώμη.

Θα σας πω πως απέλυσα έναν προπονητή. Εβγαλα τα κλειδιά από τη τσέπη μου, τα ακούμπησα στο γραφείο και του είπα να πάρει όσα λεφτά νομίζει για να φύγει από την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ μεγάλη ομάδα για τον Δώνη. Δεν ήταν κακός άνθρωπος αλλά ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει άλλο προπονητή.

Ο Στέφενς είναι ένας μεγάλος προπονητής. Δε θέλω να μιλήσω πολύ για αυτό θέμα. Μίλησα με πολλούς προπονητές για τον ΠΑΟΚ. Είμαστε ομάδα που πρέπει να γινόμαστε καλύτεροι. Ο Δώνης έπαιρνε το μισθό του κάθε μήνα και κάποια εξτρά. Η δικηγόρος του μου έλεγε ότι τον τιμώρησα. Της είπα πως ναι. Πως τιμωρούν τους παίκτες για κόκκινη κάρτα και όχι τον προπονητή; Είναι ένα θέμα για τον κ. Βρύζα.

Είναι δυσάρεστο να φεύγει ο προπονητής και να πηγαίνει στα δικαστήρια. Δε θα επιτρέψω να γίνει ξανά αυτό. Ολα τα χρέη στα φυσικά πρόσωπα, πάνω από 5.000.000 τα έχουμε πληρώσει. Είναι πολλά τα λεφτά. Τι νομίζετε ότι βγάζεις 50 ευρώ και δίνεις;».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.