Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Ίβιτς

Συνεχίζει στον ΠΑΟΚ ο Ίβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/6/2016 02:29
Την παραμονή του Βλάνταν Ίβιτς στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και τη νέα σεζόν προανήγγειλε ο Ιβάν Σαββίδης.

Με τον Βλάνταν Ίβιτς θα πορευτεί και τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος τεχνικός κατάφερε να οδηγήσει τον «δικέφαλο του Βορρά» στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ιβάν Σαββίδης τον επιβράβευσε, προαναγγέλλοντας την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


«Θέλω να πω δημόσια, μπροστά σε όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και όλη την οικογένεια του, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βλάνταν Ίβιτς. Αυτός κατάφερε να μαζέψει τις δυνάμεις και να μας οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να τον συγχαρώ σαν τον πρώτο και τον κύριο προπονητή του ΠΑΟΚ.

Εμείς τις επόμενες ημέρες θα συζητήσουμε όλες τις λεπτομέρειες, αλλά αυτές είναι μόνο λεπτομέρειες. Του υποσχέθηκα και του έχω πει ότι εσύ θα αποφασίσεις μόνος την μοίρα σου.

Είμαι χαρούμενος που ένας πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, ένας άνθρωπος με DNA του ΠΑΟΚ, ο οποίος δούλεψε πολύ καλά στις ακαδημίες, κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία στην νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ αυτή την σεζόν. Θέλω να του ευχηθώ μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον ως πρώτος προπονητής και ηγέτης του ΠΑΟΚ
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.