Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Παραμένει αήττητος ο Ολυμπιακός

Σούπερ Λιγκ: Παραμένει αήττητος ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/1/2013 19:31
Στο ντεμπούτο του Αντώνη Νικοπολίδη ως υπηρεσιακού προπονητή στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να μην εντυπωσίασαν, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 2-0 απέναντι στον ΠΑΣ, συνεχίζοντας αήττητοι στη Σούπερ Λιγκ.

Σκόρερ οι Αλγερινοί Τζεμπούρ (45+2’) και Αμπντούν (68’), με τους φιλοξενούμενους να έχουν αξιοπρεπής εμφάνιση, απειλώντας με την ισοφάριση κυρίως με αντεπιθέσεις.

Φανερά πιο ορεξάτοι μπήκαν στο γήπεδο οι παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι πίεσαν την αντίπαλο τους, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να ανοίξουν νωρίς το σκορ, με τους Πίνο και Τζεμπούρ να απειλούν τον Ταμπάση. Στο 26’ ο ΠΑΣ έχασε σημαντική ευκαιρία όταν και ο Κοροβέσης βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Μέγιερι, με τον Ούγγρο κίπερ να βγαίνει νικητής, και τελικώς στις καθυστερήσεις, ο Τζεμπούρ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίαπλου τερματοφύλακα και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι Γιαννιώτες παρά τις σημαντικές απουσίες τους, πάλεψαν για την ισοφάριση κυρίως με αντεπιθέσεις, εκμεταλλευόμενοι τις αργές επιστροφές των παικτών του Ολυμπιακού. Ωστόσο η είσοδος του Ιμπαγάσα αντί του Γκρέκο, έδωσε πνοή στους «ερυθρόλευκους», και με δική του ασίστ στο 68’, έδωσε το γκολ στον Αμπντούν ο οποίος με ωραία ενέργεια έκανε το 2-0.

Ήρεμο παιχνίδι στα επόμενα λεπτά, με τον Ολυμπιακό να έλεγχε τον ρυθμό, ωστόσο δεν έφτανε κοντά σε ένα τρίτο γκολ. Μάλιστα στο 82’ ο ΠΑΣ φώναζε για πέναλτι σε ανατροπή του Μέγιερι πάνω στον Κοροβέση, ενώ τρία λεπτά μετά, ο Μήτρογλου ζήτησε και αυτός πέναλτι για ανατροπή εντός περιοχής.

Ο διαιτητής δεν καταλόγισε τίποτα σε καμία από τις δύο περιπτώρεις και λιγο πριν την λήξη, ο Ιπμαγάσα έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3ο γκολ των γηπεδούχων.

Οι συνθέσεις


Ολυμπιακός: Μέγιερι, Ντιακιτέ, Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέμπας, Γκρέκο (65’ Ιμπαγάσα), Μανιάτη, Μασάντο, Πίνο (72’ Μήτρογλου), Αμπντούν (76’ Φετφατζίδης), Τζεμπούρ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ταμπάσης, Λίλα, Οικονόμου (55’ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Βίλα (81’ Γιάκος), Γεωργίου (72’ Νικλητσιώτης), Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.

Σούπερ Λιγκ: Παραμένει αήττητος ο Ολυμπιακός
Στα άλλα παιχνίδια, ο Ατρόμητος με γκολ του Μπρίτο στο 38’ κέρδισε τον Πλατανιά, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει, ενώ στα Πηγάδια, Ξάνθη και Κέρκυρα έμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες καλές ευκαιρίες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.