Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΣΟΚ: Απήγαγαν τον Πουλίδο, αγνοούνται τα ίχνη του

ΣΟΚ: Απήγαγαν τον Πουλίδο, αγνοούνται τα ίχνη του

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/5/2016 18:42
Ο Άλαν Πουλίδο έπεσε θύμα απαγωγής τα ξημερώματα της Κυριακής, χωρίς να υπάρχουν ακόμα ίχνη του. Προσπαθεί να επικοινωνήσει με τις μεξικανικές Αρχές ο Ολυμπιακός.

Αγνοούνται τα ίχνη του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος εξαφανίστηκε περίπου στις 02:00 το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή Ταμαουλίπας και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού απήχθη μαζί με την σύντροφό του, την οποία οι απαγωγείς μετά από λίγο άφησαν ελεύθερη. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι ο Πουλίδο με την σύντροφο του βρίσκονταν στον δρόμο, όταν ένα φορτηγάκι με 6 μασκοφόρους τους ακινητοποίησε και τους απήγαγε. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία από τους απαγωγείς προς το οικογενειακό περιβάλλον του παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μεξικό, η τοπική αστυνομία επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για απαγωγή, ενώ ο αδερφός του ποδοσφαιριστή, μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό «Millenio», επιβεβαίωσε την εξαφάνιση του 25χρονου.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες να επικοινωνήσει με τις μεξικανικές Αρχές:

«Για το θέμα Πουλίδο ο σύλλογος είναι σε επικοινωνία με τους οικείους του και τις αρχές στο Μεξικό και όταν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση».

Λίγη ώρα μετά, οι «ερυθρόλευκοι» παρείχαν και νέα ενημέρωση: «Συνεχίζουμε τις προσπάθειες να επικοινωνήσουμε με τις Αρχές στο Μεξικό πράγμα ιδιαίτερα δύσκολο. Οι οικείοι του επιβεβαίωσαν ότι όντως κάτι έχει συμβεί και ότι ο Άλαν δεν έχει γυρίσει στο σπίτι. Μόλις γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες θα ενημερώσουμε σχετικά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.