Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο: «Να σταματήσω την καριέρα μου στη Ρεάλ»

Ρονάλντο: «Να σταματήσω την καριέρα μου στη Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2016 18:04
Την επιθυμία του να «κρεμάσει» τα παπούτσια του στη Ρεάλ εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, βάζοντας «φρένο» στα σενάρια αποχώρησης για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Στη Ρεάλ μέχρι το φινάλε της καριέρας του θέλει να μείνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος άσος έδωσε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο «La Sexta», ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμία του είναι να παραμείνει στη «βασίλισσα»:

«Είναι προφανές ότι θέλω να μείνω. Πιστεύω ότι θα κρεμάσω τα παπούτσια μου στην Ρεάλ. Σκέφτομαι να σταματήσω σε 15 χρόνια, όταν θα είμαι 41. Είμαι χαρούμενος εδώ και δεν μπορώ να βρω έναν καλύτερο σύλλογο. Βρίσκομαι στην καλύτερη ομάδα και οι άλλοι θα πρέπει να με ξεχάσουν. Όσο για το αν θα ανανεώσω μετά τον τελικό; Θα δούμε. Η Ρεάλ θα ήταν αρκετά έξυπνη αν ανανέωνε το συμβόλαιο μου», δήλωσε ο «CR7» και αναφέρθηκε στον τελικό με την Ατλέτικο:

«Θα είναι καταστροφή αν δεν κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Εγώ θα είμαι 100% έτοιμος και σε καλύτερη κατάσταση από τον τελικό της Λισαβόνας. Σ’ εκείνο το παιχνίδι ένιωθα ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ήταν πολύ άσχημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.