Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στέφενς: «Θέλω να κερδίζω κάθε μερα»

Στέφενς: «Θέλω να κερδίζω κάθε μερα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/6/2013 13:18
Με στόχο να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ ψηλά, εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς στην επίσημη παρουσίαση του, με τον ίδιο να δηλώνει πως θέλει να κερδίσει… κάθε μέρα.

Ο νέος τεχνικός του «δικέφαλου του Βορρά», απάντησε σε μόλις πέντε ερωτήσεις καθώς στη συνέχεια είχε σειρά ο Ιβάν Σαββίδης, με τον Ολλανδό τεχνικό να δηλώνει έτοιμος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του, να τονίζει πως θέλει να κερδίζει συνέχεια, ενώ υπογράμμισε πως η επιλογή του να έρθει στην Ελλάδα δεν αποτελεί ρίσκο, καθώς έχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο και τους οπαδούς.

Αναλυτικά ο Χουμπ Στέφενς μίλησε:


-για τη συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποστήριξη που μου έδειξαν μέσω των ΜΜΕ, θέλω να είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και σε μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ που τα παρέχει όλα για την ομάδα. Θα κάνουμε τα πάντα με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και όλοι μαζί θα πάμε μπροστά. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε για το καλό της ομάδας και είναι απαραίτητοι για εκείνη».

-για τους στόχους του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει στόχους, όπως και εγώ. Θέλω να κερδίζω κάθε μέρα και αν κερδίζουμε κάθε μέρα, θα είμαστε ο τελικός νικητής. Είναι νωρίς να μιλήσω για αυτό».

-για το σχηματισμό του ρόστερ:

«Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και σε πολύ μικρό διάστημα, αφού έχουμε να φτιάξουμε ένα καλό ρόστερ, για να το πετύχουμε. Δεν θα μιλήσουμε για παίκτες αυτή τη στιγμή. Θα δούμε πρώτα τους παίκτες που έχουμε και μετά θα δούμε τι χρειαζόμαστε».

-για τα παράπονα του ΠΑΟΚ για τη διαιτησία:

«Δεν θα επηρεαστούμε. Θα πάρουμε τον δρόμο μας. Οι διαιτητές είναι πάντα φίλοι μου. Θα μείνει έτσι».

-για την επιλογή του να εργαστεί στην Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια σε Γερμανία και Ολλανδία:

«Ξέρουν όλοι ότι κατάφερα επιτυχίες στα σωματεία μου. Ο ΠΑΟΚ είναι από τα σωματεία που επιβραβεύουν την εργασία. Οι φίλαθλοι μας υποστηρίζουν. Όποιος είναι στον ΠΑΟΚ ξέρει ότι το γήπεδό μας θα είναι ένα φρούριο και δεν μπορούν να έχουν καμία τύχη μέσα σε αυτό. Οι φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ ταιριάζουν με τις δικές μου. Πρέπει πάντα να απαντάς σε προκλήσεις. Ποτέ δεν έτρεξα μακριά λόγω του ρίσκου. Δεν νομίζω ότι είναι μεγάλο το ρίσκο, επειδή έχω μεγάλη στήριξη – όχι μόνο από τη διοίκηση – αλλά και από τους παίκτες, τους οπαδούς και τον Τύπο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.