Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Δεύτερο σερί νταμπλ με Μοράτα!

Κύπελλο Ιταλίας: Δεύτερο σερί νταμπλ με Μοράτα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2016 00:38
Η Μίλαν πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση αλλά δεν ήταν αρκετό για να πάρει το Κύπελλο! Ο Αλβάρο Μοράτα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 108', σκόραρε στην πρώτη του επαφή και χάρισε στη Γιουβέντους (1-0) το 11ο Κύπελλο Ιταλίας και το δεύτερο σερί νταμπλ. Εκτός Ευρώπης οι «ροσονέρι».

Ιστορία έγραψε η Γιουβέντους. Με γκολ του λυτρωτή Μοράτα, η «Γηραιά Κυρία» κέρδισε με 1-0 την Μίλαν στον τελικό του Κυπέλλου και πανηγύρισε το 2ο σερί νταμπλ, κάτι που δεν είχε καταφέρει στο παρελθόν καμία ιταλική ομάδα.

Η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι παρουσιάστηκε νωχελική στο πρώτο μέρος, όμως η Μίλαν δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί. Οι «ροσονέρι» είχαν ευκαιρίες με Μποναβεντούρα, Ντε Σιλίο και Πόλι για να ανοίξουν το σκορ, όμως δεν μπόρεσαν να παραβιάσουν την εστία του Νέτο. Το δεύτερο μέρος κυλούσε στον ίδιο ρυθμό, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.

Η Γιουβέντους ανέβασε την απόδοση της μετά το πρώτο τέταρτο, όμως ο Ντοναρούμα αντέδρασε σωστά στο γύρισμα του Πογκμπά (69’) και στην κεφαλιά του Λιχτστάινερ στο 73'. Όσο περνούσε η ώρα, η Μίλαν κουράζονταν και τελικά το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί, ο Ντοναρούμα απόκρουσε το σουτ του Πογκμπά (103’) και στο 108’ ο Αλέγκρι έριξε στο ματς τον Μοράτα. Ο Ισπανός αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή αφού στο 110’ σκόραρε με πλασέ στην κίνηση, «γράφοντας» το 1-0. Η πίεση της Μίλαν στα τελευταία λεπτά δεν απέδωσε καρπούς και η Γιουβέντους κατέκτησε το Κύπελλο για 11η φορά στην ιστορία της. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Μίλαν μένει οριστικά εκτός Ευρώπης και η Σασσουόλο, ως 6η του πρωταθλήματος, θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.