Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με ηχηρές απουσίες η αποστολή της Ισπανίας

Με ηχηρές απουσίες η αποστολή της Ισπανίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2016 14:27
Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ανακοίνωσε την προεπιλογή της Ισπανίας για το Euro, αφήνοντας εκτός τους Ντιέγκο Κόστα, Χουάν Μάτα και Φερνάντο Τόρες.

Έγινε γνωστή τη λίστα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε με τους 25 ποδοσφαιριστές που υπολογίζει για το Euro 2016 ενόψει της τελικής 23άδας που θα ανακοινωθεί στις 31 Μαΐου.

Από την προεπιλογή απουσιάζουν ηχηρά ονόματα όπως ο Φερνάντο Τόρες της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ντιέγκο Κόστα της Τσέλσι, ο Χουάν Μάτα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και ο Πάκο Αλκάθερ της Βαλένθια, ο οποίος αποτελούσε τον πρώτο σκόρερ των «φούριας ρόχας» στα προκριματικά με πέντε γκολ.

Αντίθετα ο Ισπανός τεχνικός συμπεριέλαβε τους Σαούλ Νίγκεθ, Λούκας Βάθκεθ, Νολίτο και τον 35χρονο Αντούριθ, ο οποίος εξαργυρώνει την εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπιλμπάο.

Αναλυτικά οι 25 επιλογές του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε:


Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Πόρτο), Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Σέρχιο Ρίκο (Σεβίλλη)

Αμυντικοί: Καρβαχάλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Χουανφράν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπάρτρα (Μπαρτσελόνα), Τζόρντι Άλμπα (Μπαρτσελόνα), Αθπιλικουέτα (Τσέλσι)

Μέσοι: Σαν Χοσέ (Αθλέτικ Μπιλμπάο), Μπρούνο (Βιγιαρεάλ), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Σαούλ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Τιάγκο Αλκάνταρα (Μπάγερν), Νταβίντ Σιλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Λούκας Βάθκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπουσκέτς (Μπαρτσελόνα), Φάμπρεγκας (Τσέλσι), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Ίσκο (Ρεάλ Μαδρίτης)

Επιθετικοί: Νολίτο (Θέλτα), Πέδρο (Τσέλσι), Μοράτα (Γιουβέντους), Αντούριθ (Αθλέτικ Μπιλμπάο)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.