Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Τρέλα» από τους φίλους της ΑΕΚ πριν τον τελικό

«Τρέλα» από τους φίλους της ΑΕΚ πριν τον τελικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2016 22:37
Περίπου 500 οπαδοί της ΑΕΚ βρέθηκαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της «Ένωσης», αποθεώνοντας παίκτες και Στέλιο Μανωλά εν όψει του τελικού με τον Ολυμπιακό.

Μια ημέρα πριν τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, οι οπαδοί της «Ένωσης» φρόντισαν να «ντοπάρουν» τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Περίπου 500 οπαδοί βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η κιτρινόμαυρη αποστολή και αποθέωσαν παίκτες και Στέλιο Μανωλά.

«ΑΕΚάρα φέρε μας το Κύπελλο» φώναζε ο κόσμος και στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βγήκαν έξω, γνωρίζοντας την αποθέωση. Την παράσταση έκλεψε ο Χρήστος Αραβίδης και το κούρεμα του, έχοντας αποτυπώσει τον αριθμό «21».

«Ήρθαμε για να σας στηρίξουμε, γιατί αύριο δεν θα μπορούσε να είμαστε στο γήπεδο. Η ΑΕΚ γύρισε εκεί που πρέπει να είναι, να διεκδικεί τίτλους. Οποιος και αν είναι απέναντι της, όχι ο Ολυμπιακός, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα να είναι, στόχος είναι μόνο η νίκη. Κερδίστε τους και να έρθουμε αύριο εδώ για να το γιορτάσουμε», ήταν το μήνυμά που μεταφέρθηκαν στους παίκτες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.