Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βόμβα άσκησης που… ξεχάστηκε προκάλεσε την αναβολή στο Ολντ Τράφορντ!

Βόμβα άσκησης που… ξεχάστηκε προκάλεσε την αναβολή στο Ολντ Τράφορντ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/5/2016 01:36
Ούτε τρομοκρατική ενέργεια, ούτε φάρσα… Η αστυνομία ενημέρωσε πως το ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στο «Όλντ Τράφορντ» και προκάλεσε την αναβολή του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπόρνμουθ ήταν βόμβα άσκησης που ξεχάστηκε στο γήπεδο…

Το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ αναβλήθηκε μετά από ύποπτο πακέτο που βρέθηκε στο «Όλντ Τράφορντ» λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, ήταν απλώς μια βόμβα άσκησης χωρίς εκρηκτικά, που είχε κατά λάθος ξεχαστεί από αρμόδια εταιρία, μετά από άσκηση ετοιμότητας.

Συγκεκριμένα, ο διευθυντής της αστυνομίας του Μάντσεστερ, Τζον Ο Χαρ ανέφερε: «Σε συνέχεια της ελεγχόμενης έκρηξης που έγινε σήμερα, έχουμε ανακαλύψει πως ήταν μια βόμβα άσκησης που είχε κατά λάθος ξεχαστεί στις τουαλέτες της βορειοδυτικής εξέδρας από την αρμόδια ιδιωτική εταιρία, μετά την άσκηση ετοιμότητας.

Παρότι το αντικείμενο δεν περιελάμβανε ενεργά εκρηκτικά, στην εμφάνιση ήταν όσο πιο αληθοφανής γινόταν. Η απόφαση να εκκενωθεί το στάδιο ήταν το καλύτερο δυνατό, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι δεν κινδυνεύει κόσμος. Σίγουρα, δεν έμοιαζε με κάτι που θα ήθελες να ρισκάρεις
», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως η αναμέτρηση των δύο ομάδων για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει το βράδυ της Τρίτης (17/5, 22:00), ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αποζημιώσει τους οπαδούς, επιστρέφοντας τα έξοδα των εισιτηρίων. Όλη αυτή η… φασαρία με την αναβολή εκτιμάται ότι θα κοστίσει στη διοίκηση ένα ποσό της τάξεως των 3 εκατ. λιρών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.