Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Υποβιβάστηκε η Στουτγκάρδη, στα μπαράζ η Άιντραχτ

Μπουντεσλίγκα: Υποβιβάστηκε η Στουτγκάρδη, στα μπαράζ η Άιντραχτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2016 18:44
Η Στουτγκάρδη ηττήθηκε με 3-1 από την Βόλφσμπουργκ και μετά από 41 χρόνια, υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία. Σώθηκε στο 89’ με Τζιλομποτζί η Βέρντερ (1-0), στέλνοντας την Άιντραχτ σε μπαράζ με Νυρεμβέργη.

Το δρόμο για τη δεύτερη κατηγορία θα ακολουθήσει η Στουτγκάρδη, μετά την εκτός έδρας ήττα της με 3-1 από την Βόλφσμπουργκ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κράμνι δεν τα κατάφερε στην έδρα των «λύκων» και δεν γλίτωσε τον πρώτο της υποβιβασμό μετά από 41 χρόνια, ακολουθώντας το Ανόβερο στην 2η κατηγορία.

Από την άλλη, συγκλονιστικό παιχνίδι στην Βρέμη, όπου Βέρντερ και Άιντραχτ πάλευαν για τη σωτηρία και την αποφυγή των μπαράζ. Τελικά, με γκολ του Τζιλομποτζί στο 89’, η Βέρντερ κέρδισε με 1-0 και «σφράγισε» την παραμονή της, στέλνοντας την ομάδα της Φρανκφούρτης σε μπαράζ ανόδου-παραμονής με Φρανκφούρτη.

Φινάλε με νίκη για Μπάγερν, ρεκόρ παραγωγικότητας η Ντόρτμουντ


Μπουντεσλίγκα: Υποβιβάστηκε η Στουτγκάρδη, στα μπαράζ η Άιντραχτ
Στο τελευταίο παιχνίδι του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπουντεσλίγκα, η Μπάγερν κέρδισε με 3-1 το Ανόβερο στο Μόναχο και πλέον ετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου. Ο Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ στο 12’ και έγινε ο πρώτος ξένος στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα που φτάνει τα 30 γκολ. Τη σκυτάλη πήρε ο Μάριο Γκέτσε, πετυχαίνοντας δύο γκολ (28’, 54’), ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Σόμπιεχ (66’).

Η αντίπαλος της Μπάγερν στον τελικό του Κυπέλλου, Ντόρτμουντ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Κολωνία και έκανε νέο ρεκόρ γκολ στην ιστορία του συλλόγου με 82 τέρματα. Κάστρο (11’) και Ρόις (75’) ήταν οι σκόρερ για τους Βεστφαλούς, ενώ η Κολωνία είχε γυρίσει προσωρινά το σκορ με Μοντέστ (27’) και Γιόγιτς (43’). Στην 3η θέση με 18 βαθμούς λιγότερους από την Ντόρτμουντ τερμάτισε η Λεβερκούζεν, η οποία κέρδισε με 3-2 την Ίνγκολσταντ.

Στους ομίλους Σάλκε και Μάιντς


Μπουντεσλίγκα: Υποβιβάστηκε η Στουτγκάρδη, στα μπαράζ η Άιντραχτ
Λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της απόλυσης του Αντρέ Μπράιτερναϊτερ στο τέλος της σεζόν, η Σάλκε νίκησε με 4-1 την Χόφενχαϊμ και τερμάτισε στην 5η θέση, εξασφαλίζοντας εισιτήριο για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Το δεύτερο εισιτήριο για τους ομίλους της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης εξασφάλισε η Μάιντς, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Χέρτα και τερμάτισε στην 6η θέση, υποχρεώνοντας τους πρωτευουσιάνους να δώσουν προκριματικά για να παίξουν στην Ευρώπη και μετά τον Αύγουστο.

Η Γκλάντμπαχ κέρδισε με 2-0 την αδιάφορη Ντάρμσταντ και εξασφάλισε και τυπικά την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος, το Αμβούργο πέρασε με 3-1 από την έδρα της Άουγκσμπουργκ (προηγήθηκε με Φινμπόγκασον) και τερμάτισε στην πρώτη δεκάδα.

Η ταυτότητα της Μπουντεσλίγκα 2015-2016:


Πρωταθλήτρια: Μπάγερν

Τσάμπιονς Λιγκ: Μπάγερν (όμιλοι), Ντόρτμουντ (όμιλοι), Λεβερκούζεν (όμιλοι), Γκλάντμπαχ (πλέι οφ)

Γιουρόπα Λιγκ: Σάλκε (όμιλοι), Μάιντς (όμιλοι), Χέρτα (3ος προκριματικός)

Υποβιβασμός: Άιντραχτ (μπαράζ), Στουτγκάρδη, Ανόβερο

Προβιβασμός: Φράιμπουργκ, ΡΜΠ Λειψίας, Νυρεμβέργη (μπαράζ)

1ος σκόρερ: Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Μπάγερν) 30

Η τελική βαθμολογία:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.