Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξένο διαιτητή και μαθητές ζητά ο Κοντονής

Ξένο διαιτητή και μαθητές ζητά ο Κοντονής

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2016 17:57
Επιστολή στην ΕΠΟ έστειλε ο Σταύρος Κοντονής, ζητώντας να οριστούν ξένοι διεθνείς διαιτητές και να βρεθούν στο γήπεδο μαθητές δημοτικού και γυμνασίου προκειμένου να γίνει ο τελικός.

Ο Σταύρος Κοντονής εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στις 17 Μαΐου, ωστόσο ζήτησε να τηρηθούν όσα είχαν συμφωνηθεί εξ' αρχής. Ο Υφυπουργός απέστειλε νέα επιστολή στην ΕΠΟ ζητώντας να οριστούν στον τελικό ξένοι διαιτητές, ενώ επίσης καλεί την Ομοσπονδία να μοιράσει προσκλήσεις σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.

Στην ΕΠΟ, από τη μεριά τους, δηλώνουν αμετάκλητοι στην απόφαση να διεξαχθεί ο τελικός την Τρίτη 17 Μαΐου. Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος δήλωσε κώλυμα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας! Αυτή η εξέλιξη «βολεύει» την ΕΠΟ, καθώς ο Καλογερόπουλος ήταν μέλος της ομάδας Σιδηρόπουλου ως επιπρόσθετος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ομοσπονδία εξετάζει να αλλάξει έναν από τους δύο βοηθούς για να τοποθετήσει τον βοηθό Δαμιανό Ευθυμιάδη, ο οποίος έχει δώσει πέντε αγώνες μαζί με τον Σιδηρόπουλο στην Ευρώπη και θα είναι στο Euro ως αναπληρωματικός βοηθός διαιτητή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.