Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Μπεργκ, Ντουρμάζ και Όλσεν η αποστολή της Σουηδίας

Με Μπεργκ, Ντουρμάζ και Όλσεν η αποστολή της Σουηδίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2016 01:13
Ο Έρικ Χάμριν ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Σουηδίας για το Euro 2016, συμπεριλαμβάνοντας σ’ αυτή τους Μάρκους Μπεργκ, Τζίμι Ντουρμάζ και Ρόμπιν Όλσεν.

Όπως αναμενόταν, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ και ο μέσος του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της Εθνικής Σουηδίας για το Euro της Γαλλίας.

Στους «εκλεκτούς» του Έρικ Χάμριν βρίσκεται και ο Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γιάκομπ Γιόχανσον της ΑΕΚ, ο οποίος βέβαια δεν είχε κληθεί ποτέ από τον Χάμριν.

Στην 23αδα ξεχωρίζει φυσικά το όνομα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αλλά και η παρουσία έξι παικτών (σ.σ. Κάρλγκεν, Νίλσον, Χίλγιεμαρκ, Λεβίτσκι, Αουγκούστινσον, Γκουιντέτι) από τη «χρυσή» ομάδα των Ελπίδων της Σουηδίας, που το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Κ-21.

Αναλυτικά η αποστολή:


Τερματοφύλακες: Ισακσον (Κασίμπασα), Όλσεν (Κοπεγχάγη), Κάρλγκεν (ΑΙΚ)

Αμυντικοί: Αουγκούστινσον (Κοπεγχάγη), Λούστιγκ (Σέλτικ), Γκράνκβιστ (Κράσνονταρ), Γιόχανσον (Κοπεγχάγη), Λίντελοφ (Μπενφίκα), Όλσον (Νόριτς), Γιάνσον (Τορίνο)

Μέσοι: Ντουρμάζ (Ολυμπιακός), Έκνταλ (Αμβούργο), Φόρσμπεργκ (Λειψία) Χίλγιεμαρκ (Παλέρμο), Κάρλστρομ (Γκρασχόπερς), Λάρσον (Σάντερλαντ), Βέρνμπλουμ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ζένγκιν (Τραμπζονσπορ), Λεβίτσκι (Μάλκε)

Επιθετικοί: Μπεργκ (Παναθηναϊκός), Γκουιντέτι (Θέλτα), Ιμπραΐμοβιτς (Παρί Σεν Ζερμέν), Κούγιοβιτς (Νόρκεπινγκ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.