Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντιπρόεδρος Λέστερ: «Ο Βάρντι συνήθιζε να προπονούνταν μεθυσμένος»

Αντιπρόεδρος Λέστερ: «Ο Βάρντι συνήθιζε να προπονούνταν μεθυσμένος»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2016 22:23
Για την επιλογή του να φέρει τον Τζέιμι Βάρντι στην Λέστερ το καλοκαίρι 2012 μίλησε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Αϊγιαγάτ Στριβανταναμπράβχα, αποκαλύπτοντας πως ο Άγγλος επιθετικός συνήθιζε να πηγαίνει μεθυσμένος στις προπονήσεις.

Αποκαλύψεις για τη ζωή του Τζέιμι Βάρντι προτού γίνει ο παίκτης που είναι σήμερα, έκανε ο αντιπρόεδρος της Λέστερ, Αϊγιαγάτ Στριβανταναμπράβχα μιλώντας στο «Day Magazine» της Ταϊλάνδης. Ο αντιπρόεδρος των «αλεπούδων» αναφέρθηκε στην επιλογή να τον αγοράσει το 2012 και τόνισε ότι είχε προβλήματα με το αλκοόλ:

«Αρχικά ήμουν κατά της μεταγραφής του Βάρντι. Ρώτησα τον Νάιτζελ Πίρσον (προπονητής της ομάδας) γι’ αυτόν, μελέτησα τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν οι σκάουτερ και μετά συμπέρανα ότι θα ήταν καλή προσθήκη. Ωστόσο θα έπρεπε να δώσω απάντηση στους οπαδούς γιατί έδωσα ένα εκατ. λίρες για να αγοράσω παίκτη από ομάδα 5ης κατηγορίας. Γι’ αυτούς θεωρούμουν ο πιο ηλίθιος ιδιοκτήτης του κόσμου.

Ο κόσμος ήταν εξοργισμένος και μερικοί με ρώταγαν αν είμαι τρελός. Εκείνη την εποχή δεν πίστευα ότι μπορούσε να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Την ημέρα που τον πήραμε, ήρθε και με ευχαρίστησε που του άλλαξα τη ζωή. Δεν είχε ποτέ του τόσα χρήματα και ήταν πολύ ευδιάθετος. Ωστόσο στη συνέχεια άρχισε να πίνει σε καθημερινή βάση. Δεν είχαμε ιδέα τι να κάνουμε.

Δεν το ήξερα, μέχρι κάποιος να μου αποκαλύψει ότι έρχονταν μεθυσμένος στις προπονήσεις. Αναγκάστηκα να του μιλήσω ευθέως. Τον ρώτησα τι ήθελε να κάνει με την καριέρα του. Μου απάντησε ότι δεν ήξερε τι να κάνει με τη ζωή του και ότι δεν είχε ποτέ τόσα χρήματα. Τον απείλησα με λύση συμβολαίου και του έδειξα να καταλάβει ότι έχω επενδύσει πολλά σ’ αυτόν και περιμένω να μου ανταποδώσει. Από τότε σταμάτησε το ποτό και ξεκίνησε τις σκληρές προπονήσεις. Δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα γίνει τόσο καλός. Πλέον είναι άλλος άνθρωπος…
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.