Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Τόνι

«Κρεμάει» τα παπούτσια του ο Τόνι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/5/2016 17:21
Την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά το παιχνίδι της Βερόνα με την Γιουβέντους ανακοίνωσε ο Λούκα Τόνι, βάζοντας τέλος σε μια σπουδαία καριέρα 22 ετών.

Την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 38 ετών πήρε ο Λούκα Τόνι. Ο έμπειρος επιθετικός ανακοίνωσε πως πήρε οριστικά την απόφαση να κρεμάσει τα παπούτσια του μετά την αναμέτρηση της Βερόνα με την Γιουβέντους:

«Μετά από αρκετές σκέψεις, αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι το τελευταίο της καριέρας μου. Συνειδητοποίησα ότι έφτασα στο τέλος του δρόμου. Ήταν δύσκολη και οδυνηρή απόφαση, όμως ήρθε η ώρα να σταματήσω» δήλωσε ο Τόνι.

Ο έμπειρος άσος μετράει 156 γκολ σε 343 παιχνίδια στην Σέριε Α και την περσινή σεζόν έγινε ο γηραιότερος πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος με 22 τέρματα.

Αγωνίστηκε συνολικά σε 15 διαφορετικές ομάδες, πετυχαίνοντας 272 γκολ σε 545 παιχνίδια. Κατέκτησε δύο νταμπλ με την Μπάγερν, το πρωτάθλημα της Σέριε Β με την Παλέρμο και φυσικά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 με την Εθνική Ιταλίας. Σημείωσε 16 γκολ σε 47 παιχνίδια με το εθνόσημο και το 2006 έγινε ο πρώτος Ιταλός που κέρδισε το Χρυσό Παπούτσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.