Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έμαθε την απόλυση του σε ζωντανή εκπομπή του BBC ο Πογιέτ!

Έμαθε την απόλυση του σε ζωντανή εκπομπή του BBC ο Πογιέτ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/6/2013 00:48
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μπράιτον αποτελεί ο Γκουστάβο Πογιέτ, ο οποίος έμαθε για την απόλυση του στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής του BBC (!) όπου και φιλοξενήθηκε το βράδυ της Κυριακής για να σχολιάσει τους αγώνες του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό, με τον Ουρουγουανό τεχνικό και άλλοτε άσο των Τότεναμ και Τσέλσι, να μαθαίνει την είδηση της απομάκρυνσης του από τον πάγκο των «γλάρων» ζωντανά στην τηλεόραση.

Την είδηση του την μετέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν είχε την παραμικρή ιδέα και θα κινηθεί δικαστικά:

«Νομίζω πως το BBC θα έχει για πάντα μία σπουδαία ιστορία, επειδή το να μαθαίνει ένας προπονητής την είδηση ότι απολύθηκε είναι εντυπωσιακό. Δεν είχα την παραμικρή επικοινωνία, ούτε μηνύματα, ούτε e-mail.

Δεν με πήρε κανείς τηλέφωνο. Το σίγουρο είναι ότι θα καταγγείλω νομικά αυτήν την ενέργεια
», δήλωσε ο έκπληκτoς Πογέτ ο οποίος τη φετινή σεζόν παραλίγο να οδηγήσει την Μπράιτον στην άνοδο της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά των πλει-οφ όπου και αποκλείστηκε από την αιώνια αντίπαλο Κρίσταλ Πάλας.

Δείτε εδώ το βίντεο με τη στιγμή που ο Πογιέτ μαθαίνει στον αέρα την είδηση της απομάκρυνσης του από την Μπράιτον

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.